Ο αστυνομικός – σύμφωνα με πληροφορίες – που ήταν υποδιοικητής σε ΑΤ της Ηλείας και έφερε τον βαθμό του υπαστυνόμου , αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα κύησης .
Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν ευγενέστατο άνθρωπο που εκτελούσε άψογα τα υπηρεσιακού καθήκοντα , ιδιαίτερα αγαπητό στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας .
Τα αίτια του απονενοημένου διαβήματος του Ηλείου αστυνομικού δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι ώρας . Ομως συνάδελφοί του μιλώντας στο Documento ανέφεραν ότι τελευταία αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά προβλήματα αλλά ποτε δεν είχα φανταστεί ότι αυτά θα τον οδηγούσαν στην αυτοκτονία
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια