Newsroom

Newsroom

Νεκροί τέσσερις Ρώσοι τουρίστες σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 4:30 έξω από τη Θεσσαλονίκη είναι τέσσερις…

ekab

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 4:30 έξω από τη Θεσσαλονίκη είναι τέσσερις νεκροί και 30 τραυματίες, όλοι τους Ρώσοι τουρίστες.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ολισθηρότητα του οδοστρώματος που οδήγησε σε ανατροπή του λεωφορείου που μετέφερε τους τουρίστες.

Ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Κυριακίδης μιλώντας στο ΑΠΕ είπε πως οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.

Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή έβρεχε, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου οι τουρίστες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.

Οι 30 τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ το ρεύμα της εθνικής οδού προς τη Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστό, μέχρι στιγμής.


Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής