Newsroom

Newsroom

Nεκρή στον Αμβρακικό η 36χρονη αγνοούμενη

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της 36χρονης αισθητικού που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στον βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.

59059f501dc52450358b45f1

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας Ιατρού, που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό της από το Λουτράκι όπου έμενε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, καθώς βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της εξαφάνισής της είπε στον σύζυγό της και τα παιδιά της πως ήταν πολύ κουρασμένη και πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει. Δεν είπε που θα πήγαινε, όμως στη συνέχεια προέκυψε πως κάλεσε έναν ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να τον φιλοξενήσει. Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε.

Στην συνέχεια και παρά τις έρευνες για τον εντοπισμό της , οδηγός δίκυκλης μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα, είδε στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Με τη βοήθεια δύτη το όχημα ανασύρθηκε και λίγο αργότερα η σορός της αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον ακριβή χρόνο που αυτός επήλθε.

Από τις έρευνες έχει διαπιστωθεί πως το αμάξι ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…