Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάλεσαν οι γιατροί της Τζωρτζίνας – Είχαν υποψίες

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας, στο οποίο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, ειδοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη το 9χρονο παιδί.

ps patra 4

Σε μια νέα αποκάλυψη που πιθανόν να αλλάζει άρδην τα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα, προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός του ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας, στο οποίο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, ειδοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη το 9χρονο παιδί.

Όταν πλέον είχαν πεθάνει τα δυο πρώτα παιδιά από την Πάτρα, και όταν η Τζορτζίνα μπήκε στο Καραμανδάνειο και έπαθε ανακοπή που την άφησε τετραπληγική, οι γιατροί άρχισαν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αναλυτικότερα, ενώ σε πρώτη φάση οι γιατροί τους παρότρυναν να ζητήσουν βοήθεια από ψυχολόγο -την οποία αρνήθηκαν οι γονείς-  σε δεύτερη φάση ,οι γιατροί κατήγγειλαν πως έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

Τότε, ήταν που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τους κάλεσε να απευθυνθούν στην εισαγγελία.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA μίλησε η ψυχολόγος του Χαμόγελου του παιδιού, Μαίρη Μαρκάτη και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Η επικοινωνία των γιατρών με το Χαμόγελο του Παιδιού έγινε τον Απρίλιο του 2021 δήλωσε η ψυχολόγος. «Οι γιατροί απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού υπογραμμίζοντας πως έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση. Τους καθοδηγήσαμε να απευθυνθούν στην εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα» επιβεβαίωσε σήμερα στην εκπομπή Tlive η ψυχολόγος του ιδρύματος Μαίρη Μαρκάτη.

Ειδικότερα, οι γιατροί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο ζήτησαν τη συμβολή του «Χαμόγελου του παιδιού» για την υποστήριξη των γονιών της Τζωρτζίνας. Με άλλα λόγια, δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους στους γονείς και τους ενημέρωσαν για όλους τους τρόπους στήριξης που παρέχει ο Οργανισμός στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο. Αφού οι γονείς δεν ζήτησαν περαιτέρω ψυχολογική βοήθεια, οι γιατροί εξέφρασαν ανοιχτά υποψίες προς το «Χαμόγελο του παιδιού», σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αμέσως, ο Οργανισμός τόνισε στους γιατρούς ότι θα χρειαστεί να μιλήσουν με την Εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι έρευνες από τον Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας, με τις αρχές να επικεντρώνονται στη Τζωρτζίνα, το τελευταίο παιδί που εξέπνευσε τον Ιανουάριο του 2022, αφού πιστεύουν πως θα δώσει «απαντήσεις» και για τις δύο αδερφές της, την Μαλένα και την Ιριδα.

Τέλος, να σημειωθεί πως όλα δείχνουν ότι το θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού οι πληροφορίες θέλουν τις Αρχές να έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη, και πλέον το μόνο που περιμένουν είναι το πόρισμα της άτυπης επιτροπής των ιατροδικαστών.

Οι πασχαλινές ευχές του Δημήτρη Σταρόβα: «Δεν έχω φωνή, αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην σας ευχηθώ» (video)

Σταρόβας

Οι πασχαλινές ευχές του Δημήτρη Σταρόβα: «Δεν έχω φωνή, αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην σας ευχηθώ» (video)

Τις ευχές του για το Πάσχα έστειλε διαδικτυακά ο Δημήτρης Σταρόβας παρά τις δυσκολίες που…

Τεμπονέρας: Δικηγόροι της υπόθεσης δολοφονίας του πατέρα του αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του γιου του απέναντι στην «Ομάδα Αλήθειας»

τεμπονερας

Τεμπονέρας: Δικηγόροι της υπόθεσης δολοφονίας του πατέρα του αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του γιου του απέναντι στην «Ομάδα Αλήθειας»

«Θα είναι τιμή μου να αντιμετωπίσουμε ξανά μαζί το παρακράτος τους», ανέφερε το στέλεχος του…

«Ομάδα Αλήθειας» και οι μαύρες διαδρομές σε μπλε φόντο: Οι «ταλιμπάν» της προπαγάνδας του Μητσοτάκη

doc Μ.Σαββατο 1

«Ομάδα Αλήθειας» και οι μαύρες διαδρομές σε μπλε φόντο: Οι «ταλιμπάν» της προπαγάνδας του Μητσοτάκη

Νέες αποκαλύψεις από το Documento για τον δαιδαλώδη και σκοτεινό γαλάζιο μηχανισμό προπαγάνδας, που σκοπό…