Newsroom

Newsroom

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη δράση του βιαστή της Δάφνης

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον 52χρονο ο οποίος κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη στο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

5a2fccb71dc5245e238b4601

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και τον περασμένο Μάιο προφυλακίστηκε για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας στο διαμέρισμα του, στη Δάφνη αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες και για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Εις βάρους του οι δικαστικές αρχές άσκησαν συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία έπειτα από σχετικό υλικό που εντοπίστηκε από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου. Εκεί φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάιο, οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης και βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η 22χρονη βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Σημειώνεται πάντως πως ο 52χρόνος στην πρώτη του απολογία είχε αρνηθεί τις κατηγορίες ενώ είχε καταθέσει και αίτημα αποφυλάκισης.