Newsroom

Newsroom

Νέα «πυρά» Τσίπρα κατά Ντογιάκου στη συνάντηση με τον επίτροπο Δικαιοσύνης

«Θα είχε παραιτηθεί σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα»

tsipras reynders

Καταπέλτης κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα Δικαιοσύνης, Ντιντιέ Ρέιντερς.

Κάνοντας αναφορά στο έγκλημα των Τεμπών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα είχε παραιτηθεί εάν προέκυπτε ότι συγγενικό του πρόσωπο ήταν διορισμένος νομικός σύμβουλος του υπουργού που ερευνάται για το δυστύχημα. Ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε τη σημασία που έχει η ταχεία και δίκαιη απόδοση ευθυνών στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν διενεργηθεί έρευνες στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train, προκειμένου να κατασχεθούν τυχόν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισήμανε την παντελή έλλειψη προόδου στην έρευνα των εισαγγελικών αρχών για το θέμα των υποκλοπών και του κακόβουλου λογισμικού, τη μεγάλη καθυστέρηση στην υπόθεση Καραϊβάζ, την έλλειψη ερευνών σε καταγγελίες που αφορούν στο προσφυγικό, όπως και την προσπάθεια παρεμπόδισης του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο έργο της ΑΔΑΕ.

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς