Nέα πυρά Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αντί να πάρει σύνταξη, είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου»

Ο τράπερ που χθές έκανε επίθεση στις τηλεοπτικές εκπομπές να μην ασχολούνται μαζί του, επανήλθε και έστρεψε και πάλι τα πυρά του εναντίον του Ανδρέα Μικρούτσικου.

light mikroytsikos

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η ανταλλαγή δηλώσεων που ξεκίνησε με αφορμή μια τοποθέτηση του Light από τη θέση του κριτή στο «Fame Story» και σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, συνεχίστηκε από τον τράπερ, που χθες εξαπέλυσε πυρά κατά των τηλεοπτικών εκπομπών να μην ασχολούνται μαζί του. Αλλά τελικά ο ίδιος κάνει τα πάντα για να μην βγεί από το κάνδρο…της τηλεοπτικής ίντριγκας

Συγκεκριμένα, ο Light δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Ποιο πράγμα είναι ηλικιακός ρατσισμός; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι κυρίως αντίστροφος. Είναι αυτοί που είναι 150 χρονών, οι οποίο θεωρούν ότι επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι ο κύριος Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έχει ζήσει την εποχή των παχιών αγελάδων, έχει βγάλει πάρα πολλά εκατομμύρια, έχει φάει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην θυματοποιούν τον εαυτό τους, είναι λίγο αστείο για εμάς όταν το βλέπουμε. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μην μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο, να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν ήταν το δικό μου».

Κλείνοντας ανέφερε τα εξής: «Τον γκούγκλαρα τον άνθρωπο και είδα ότι 50 χρόνια κάνει trash και στα 75 του αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω. Να είναι καλά, του εύχομαι τα καλύτερα. Μου φάνηκε τραγικό ένας κύριος που είναι στην ηλικία του παππού μου δεν μπορούσε να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο».

 

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Screenshot 2024 04 28 175209

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών, ενώ παράλληλα μίλησε και…

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

eka

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

Ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καταγγέλλουν τον Γιάννη…

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…