Νέα πρωτοφανής επίθεση Μητσοτάκη σε δημοσιογράφο: «Γράφετε σαχλαμάρες»!

Στη διαμαρτυρία του δημοσιογράφου ότι ο πρωθυπουργός τον «προσβάλλει», ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν πειράζει, θα το αντέξεις»!

5639029

Εξαιρετικά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ενώπιον δημοσιογράφων ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά το «βατρελώ» που υπέστη στην αίθουσα της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, όταν στέλεχος του φιλελεύθερου κόμματος Renew Europe τον έψεξε για την έλλειψη ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός αντέδρασε σπασμωδικά επιδεικνύοντας τα επικριτικά πρωτοσέλιδα δύο εφημερίδων.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, το οποίο έχει επιβεβαιώσει και το koutipandoras.gr, βγαίνοντας από την αίθουσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με δημοσιογράφους, εκφράζοντας τον πρωτοφανή εκνευρισμό του κατά συγκεκριμένου συναδέλφου με αφορμή πρωινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας όπου εργάζεται.

Συγκεκριμένα, Έλληνας δημοσιογράφος του Euractiv απηύθυνε ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θυμίστε μου, από πού είστε εσείς;» φέρεται να ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Έλληνα δημοσιογράφο του Euractiv.

Όταν ο πρωθυπουργός άκουσε το μέσο που εκπροσωπούσε, όπως και το Mega με το οποίο συνεργάζεται, πολύ ενοχλημένος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντάς του «γράψατε ψέμματα. Η Βεστάνγκερ δεν μου είπε τίποτα τέτοιο. Όταν κάνετε ρεπορτάζ, να μας ρωτάτε κι εμάς».

Αφορμή για την επίθεση το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Euractiv, σύμφωνα με το οποίο, «θέμα αναποτελεσματικότητας του ελληνικού δικαστικού συστήματος και σοβαρών καθυστερήσεων έθεσε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργκρέτε Βεστάγκερ».

Παρά τον εμφανή εκνευρισμό του πρωθυπουργού, ο συντάκτης του Euractiv ψύχραιμος ρώτησε εάν αυτά αποτελούν επίσημη διάψευση του επίμαχου ρεπορτάζ. «Ναι και είναι on the record» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο οποίος όμως επέμεινε και είπε στον δημοσιογράφο «γενικά γράφετε σαχλαμάρες».

Ο δημοσιογράφος φέρεται να απάντησε με τη φράση «με προσβάλλετε κ. πρωθυπουργέ», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεπερνά τα εσκαμμένα λέγοντας: «Δεν πειράζει, θα το αντέξετε».

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε πολύ ενοχλημένος από την ενημέρωση, προτού δεχτεί άλλες ερωτήσεις.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων