Νέα προκλητική ανακοίνωση της ΝΔ που αντί απαντήσεων για τις offshore αποφάσισε να κρατήσει μούτρα στην κυβέρνηση

Σε άλλη περίπτωση θα γελούσαμε, στην προκειμένη όμως τα πράγματα είναι σοβαρά. Η ΝΔ εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση – απάντηση στον πρωθυπουργό μέσω της οποίας χαρακτήριζε την κυβέρνηση ως «σπεσιαλίστα των offshore».

5adc23d41dc5243b6e8b4581

Εύλογα, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού μίλησαν για υποκρισία τονίζοντας τον παραλογισμό να μιλάει κανείς για offshore άλλων όταν επί δέκα ημέρες (από τότε δηλαδή που η εφημερίδα Documento αποκάλυψε την χρηματοδότηση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη από offshore) δεν έχει πει κουβέντα ούτε για την περίπτωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ούτε βέβαια για εκείνη του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος επίσης (όπως και πάλι αποκάλυψε το Documento) εμφανίζεται ως κάτοχος εξωχώριας κυπριακής εταιρίας την οποία δεν έχει δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του.

Διαβάστε σχετικά: Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ που με θράσος μιλάει για «σπεσιαλίστες των offshore»

Κι ενώ κανείς θα περίμενε η ΝΔ έστω τώρα που σχεδόν αυτοεκτέθηκε να δώσει μιαν απάντηση εκείνη συνεχίζει το βιολί της πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα. Σε νέα της ανακοίνωση η ΝΔ χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού «παραληρηματική» και αναφέρει ότι «δεν θα ασχοληθεί με μια απελπισμένη παρέα αδίστακτων εξουσιομανών που επιδιώκουν να σύρουν την χώρα στη λάσπη». Καταλήγει δε με το εξής παντελώς άσχετο με το ζήτημα σχόλιο ότι «ο κ. Μητσοτάκης συζητά σήμερα με 60 φορείς για την αντιμετώπισης της φτώχειας παρουσιάζοντας το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί αύριο στη Λέσβο συνοδευόμενος από 17 διμοιρίες ΜΑΤ».

Καλό θα είναι πάντως εκεί στην Πειραιώς πριν πάψουν να ασχολούνται όπως δηλώνουν να δώσουν μια απάντηση για τις offshore εταιρίες στις οποίες οι ίδιοι φαίνεται πως ειδικεύονται. Όχι βεβαίως απάντηση στο Μαξίμου και στην κυβέρνηση αλλά στον ελληνικό λαό που μάταια περιμένει από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια πειστική τοποθέτηση για τις δραστηριότητες της συζύγου του και του αντιπροέδρου του.

Ιδού η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η νέα παραληρηματική ανακοίνωση των απερχόμενων ενοίκων του Μαξίμου απλώς επιβεβαιώνει ότι όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο μεγαλώνει η αθλιότητά του.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί άλλο με μια απελπισμένη παρέα αδίστακτων εξουσιομανών που επιδιώκουν να σύρουν την χώρα στη λάσπη.

Ο κ. Μητσοτάκης συζητά σήμερα με 60 φορείς για την αντιμετώπισης της φτώχειας παρουσιάζοντας το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί αύριο στη Λέσβο συνοδευόμενος από 17 διμοιρίες ΜΑΤ.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του».

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

marina satti xr

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

Να λειάνει τη διαμαρτυρία της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ…