Νέα πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Τι ανέβασε στο Instagram

Νέα πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεκινάει η Euroleague, με αφορμή ανάρτηση του «ισχυρού άνδρα» του Παναθηναϊκού στο instagram.

5abbad5b1dc524c7018b45f8

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, το σχόλιο του Γιαννακόπουλου θεωρήθηκε ειρωνικό. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα σχόλιο του πριν από πέντε ημέρες, το οποίο θεωρήθηκε ειρωνικό και αφορούσε τον υπεύθυνο διαιτησίας της διοργάνωσης, Ρίτσαρντ Στόουκς.

Στο post που έκανε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραφε: «Τουλάχιστον πείτε μας με ποια κριτήρια έχει επιλεγεί ο κύριος Στόους ως υπεύθυνος για θέματα διατησία κι όχι ένας διεθνούς φήμης και αξιοσέβαστος διαιτητής με εμπειρία από διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο».

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας όσων έχει αναρτήσει κατά καιρούς στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμο στο παρελθόν, όπως επίσης με πεντάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά