ΜΝ

Μάκης Νοδάρος

Νέα παράλειψη του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό: Γνώριζαν για το λεωφορείο από την περασμένη Πέμπτη 

Εγκληματικές οι ευθύνες των παραγόντων του Υπουργείου Υγείας στην εξάπλωση του κορονοϊού στη Δυτική Ελλάδα.

EK Asthenoforo

Από την περασμένη Πέμπτη το βράδυ είχε ενημερωθεί επίσημα ο ΕΟΔΥ για την εκδρομή προς το Ισραήλ και την Αίγυπτο των πενήντα τριών πολιτών από την Ηλεία, την Αχαία και τη Ζάκυνθο, οι 21 εκ των οποίων βρέθηκαν σήμερα θετικοί στον κορονοϊό.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έγινε πριν από μερικές ώρες δημόσια από τον πνευμονολόγο Παναγιώτη Κυριαζή, επιβεβαιώνει πλήρως το σημερινό ρεπορτάζ του Documentonews.gr και της ιστοσελίδας www.apokalypseis.com, για τις εγκληματικές ευθύνες που έχουν οι αρμόδιοι του ΕΟΔΥ στην εξάπλωση του επικίνδυνου ιού στη Δυτική Ελλάδα καθώς παρότι ενημερώθηκαν έγκαιρα, αυτοί επικαλούμενοι την παγκόσμια λίστα των επικίνδυνων χωρών, δεν ενεργοποίησαν το ειδικό πρωτόκολλο ασφαλείας και έδωσαν οδηγίες τα ύποπτα κρούσματα, να αντιμετωπιστούν ως απλές λοιμώξεις του αναπνευστικού η ως κρούσματα γρίπης, θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο εκατοντάδες, πολίτες, γιατρούς και νοσηλευτές.

Ο πνευμονολόγος από την Αμαλιάδα Ηλείας Π. Κυριαζής στη δημόσια ανάρτησή του που έκανε στην ιστοσελίδα του στο facebook πριν από μερικές ώρες αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Επειδή γράφονται διάφορες ανακρίβειες : ο ΕΟΔΥ ήταν ενήμερος για την κατάσταση των ταξιδιωτών από την Πέμπτη το βράδυ, 11.15 μετά από δική μου τηλεφωνική επικοινωνία (οι συνομιλίες είναι καταγεγραμμένες) …η απάντησή τους ήταν σαφής και απόλυτη: «Δεν εμπίπτουν στα ύποπτα κρούσματα. Λειτουργείστε ως συνήθως». Την ίδια απάντηση έδωσαν και σε επόμενα τηλέφωνα συναδέλφων… Απλά, ο ιός ξεπέρασε τις οδηγίες που έφτιαξαν οι άνθρωποι για να τον αντιμετωπίσουν!

Μιλώντας στο www.apokalypseis.com ο κ. Κυριαζής ανέφερε ότι κάποιος γνωστός του που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο των πενήντα τριών εκδρομέων, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, ανησύχησε και τον πήρε τηλέφωνο ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν.

«Μου περιέγραψε τα κρούσματα και τη γενικότερη εικόνα που υπήρχε μέσα στο συγκεκριμένο λεωφορείο. Θεώρησα το θέμα σοβαρό και ενημέρωσα αμέσως στις 11.15 μ.μ τον ΕΟΔΥ αλλά η απάντησή του ήταν αυτή που γνωρίζετε», ανέφερε ο κ. Κυριαζής. 

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του