Newsroom

Newsroom

Νέα οργανωμένη δολοφονική επίθεση σε βάρος μεταναστών: Φασίστες τους επιτέθηκαν με μαχαίρι-πεταλούδα

Οι μετανάστες έρχονταν από το τζαμί της οδού Αναξαγόρα στην Ομόνοια, στο οποίο είχαν πάει για την προσευχή της Παρασκευής και έφυγαν από εκεί στις 2μμ

harrison kugler Mf29azoV9es unsplash

Ακόμα μια φασιστική και δολοφονική επίθεση κατά εργατών μεταναστών καταγγέλλει σήμερα η ΚΕΕΡΦΑ. Η νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 06/05 στην οδό Πειραιώς.

Στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ περιγράφεται ότι: «Επίθεση δέχτηκε ομάδα τριών μεταναστών από το Πακιστάν, εργαζόμενων στις επισκευές κινητών τηλεφώνων από οργανωμένο τάγμα φασιστών την Παρασκευή 6 Μάη στην οδό Πειραιώς 107 και Ευάδνης 10.

Οι μετανάστες έρχονταν από το τζαμί της οδού Αναξαγόρα στην Ομόνοια, στο οποίο είχαν πάει για την προσευχή της Παρασκευής και έφυγαν από εκεί στις 2μμ.

Στις 2.30μμ κατέβηκαν σε στάση του λεωφορείου κοντά στη Τεχνόπολη και πέρασαν στην απέναντι πλευρά για να κατευθυνθούν στα Πετράλωνα».

«Πακιστανοί, μουσουλμάνοι φύγετε από την Ελλάδα»

Στην ίδια ανακοίνωση, η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει και καταγγέλλει ότι: «Στην οδό Πειραιώς 107 προς την οδό Ευάδνης 10 τους ακολούθησαν δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού με τέσσερα άτομα. Φόραγαν κράνη και όταν κατέβηκαν οι τρεις φόραγαν φουλ φέισ. Αρχισαν να βρίζουν “Πακιστανοί, μουσουλμάνοι φύγετε από την Ελλάδα”, “Τι ρούχα είναι αυτά που φοράτε;”

Οι τρεις επιτέθηκαν στον Αλίμ Ιτζιάζ, ετών 38, του έβγαλαν το καπέλο της προσευχής και του τράβαγαν το καμίς, την πουκαμίσα που φορούσε σκίζοντας την.

Ένας είχε σιδηρογροθιά στο χέρι και ένας δεύτερος κρατούσε μαχαίρι πεταλούδα, με διπλή κόψη. Του έριξαν μία γροθιά και άρχισε να τρέχει αίμα η μύτη του. Όταν επενέβησαν οι φίλοι του Α.Σ. και Τ.Χ τότε ο ένας τους απείλησε φωνάζοντας “κάντε πίσω” και κουνούσε απειλητικά το μαχαίρι.

Η επίθεση έληξε με τον επικεφαλής να λέει: “Τώρα φεύγουμε”».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…