Νέα καταγγελία 29χρονης για βιασμό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Δείχνει» το ίδιο άτομο με την Γεωργία

Η νεαρή κοπέλα βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει στη καταγγελία αφότου διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

NewsRoom 28/01/2022 | 18:08

Μια νέα καταγγελία για βιασμό σε πάρτι που διοργανώθηκε στη περιοχή της Θεσσαλονίκης έρχεται, αυτή τη φορά, από μια 29χρονη κοπέλα και αφορά τα όσα έζησε το 2017.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Open, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ένας από τους διοργανωτές του πάρτι την πολιορκούσε όλο το βράδυ. Εκείνη κάποια στιγμή κατέληξε να χάσει τις αισθήσεις της, όμως, όπως λέει η ίδια, βρήκε τη δύναμη να φύγει από το κλαμπ.

Μάλιστα, το άτομο που υποδεικνύει η 29χρονη φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο που εμπλέκεται στο πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της.

Όπως σημείωσε η ίδια: «Έχει πολλές ομοιότητες και σε εμένα ήταν πολύ επίμονος να βρεθούμε, είτε οι δύο μας, είτε να πάω να τους βρω έξω. Έχει ομοιότητες μέχρι και στο ποτό που δεν το θεωρώ τυχαίο το ότι ήταν το ίδιο. Θεωρώ ότι δεν ήταν δύο μεμονωμένες περιπτώσεις, έγιναν με απόσταση 4-5 χρόνων, ενδιάμεσα τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά», αναφέρει η 30χρονη σήμερα κοπέλα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να προχωρήσει στη καταγγελία, αφότου διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

«Θεωρώ ότι δεν είμαι η μοναδική και θεωρώ ότι πρέπει να βγουν και άλλα περιστατικά αντίστοιχα με της κοπέλας γιατί η κοπέλα μόνη της δεν θα βρει δικαίωση και θα καλυφθεί το θέμα. Τώρα που έγινε η αρχή είναι πολύ πιο εύκολο για όλες όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο είτε με τον συγκεκριμένο, είτε με άλλους» κατέληξε η ίδια.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος αναφέρει στο Open ότι: «η λογική λέει ότι εφόσον έχουμε δύο πανομοιότυπα περιστατικά με απόσταση 4,5 ετών το ένα από το άλλο, είναι προφανές ότι έχουν συμβεί πολλά άλλα ανάλογα περιστατικά στον ενδιάμεσο χρόνο».