Νέα Φιλαδέλφεια: Ανεξέλεγκτη η δράση των ανηλίκων-Επιτέθηκαν σε γυναίκα μέρα μεσημέρι

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη δράση συμμορίας ανηλίκων οι οποίοι επιτίθενται μέρα μεσημέρι σε μια γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

symmories anilikon 768x461 1

Στο αποκλειστικό βίντεο του MEGA καταγράφεται η ανενόχλητη δράση τεσσάρων ατόμων στην Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι περπατούν σε ένα κεντρικό δρόμο και κάποια στιγμή, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά περνά από δίπλα τους μία γυναίκα.

Εκείνη την στιγμή ο ένας από τους τέσσερις της παρέας, την κοιτά κι ενώ της έχουν προσπεράσει γυρνά πίσω και αρπάζει την γυναίκα και προσπαθεί να της αποσπάσει την τσάντα της. Η γυναίκα αντιστέκεται και τότε και το δεύτερο μέλος της συμμορίας λαμβάνει δράση.

Η αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τα τρία από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας και είναι σοκαριστικό ότι ο ένας από τους τρεις πρόκειται για ένα παιδί ανήλικο 12 χρόνων. Μάλιστα εξετάζεται από την αστυνομία να έχουν συμμετάσχει – λίγα 24ωρα πριν από αυτή την επίθεση στην γυναίκα- σε ληστεία με θύμα ένα άτομο με κινητικά προβλήματα και είναι σε καροτσάκι.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…