Νέα επίθεση πολιτευτή της ΝΔ στον Κυριάκο Μητσοτάκη

O πολιτευτής Λάρισας της ΝΔ και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Αδαμούλης, συνεχίζει να “στολίζει” πολιτικά, τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και να παίρνει αποστάσεις από κυβερνητικές επιλογές.

ADAMOYLHS 600x381 1

Για μια ακόμη φορά ο πολιτευτής Λάρισας της ΝΔ Γ. Αδαμούλης ξεσπαθώνει κατά του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη. Την πρώτη φορά ήταν όταν επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για την τοποθέτηση του ότι είναι  “αποτυχημένοι”, όσοι δεν εξελέγησαν βουλευτές στις τελευταίες εκλογές. Αυτή τη φορά με αφορμή την επιλογή του προσώπου που θα προταθεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας,  ο Γ. Αδαμούλης  επιτίθεται εκ νέου στον  κ. Μητσοτάκη και  τους βουλευτές του για την ψήφο τους.
 
Λίγες ημέρες μετά την επίθεσή του για τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός για τους πολιτευτές, στη νέα ανάρτησή του ο κ. Αδαμούλης αναφέρει:

“Κυριάκος προς βουλευτές της ΝΔ: “Πρέπει να έχετε πειστικά επιχειρήματα για να καταψηφίσετε τον ΠτΔ που θα προτείνω!”

Σωστά.
Μόνο Αυτός είχε το δικαίωμα ως βουλευτής, να καταψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, κόντρα στην απόφαση τής ΝΔ και μόνον αυτός !!!

Το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί αναγκάζεται να κάνει αυτή την δήλωση;

Προσπαθεί να προλάβει αντιδράσεις ;

Φοβάται, μήπως η επιλογή δημιουργήσει αντιδράσεις στην βάση της ΝΔ και επιδιώκει το ομόφωνο της κοινοβουλευτικής ομάδας;

Η αλήθεια είναι, ότι η διαδικασία επιλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι κορυφαία διαδικασία για την Ελληνική Δημοκρατία.
Όταν όμως την χρησιμοποιείς προσχηματικά, μόνο και μόνο για να διαφοροποιηθείς, τότε να είσαι σίγουρος, ότι θα την βρεις μπροστά σου ως εμπόδιο.

Δεν θα μπω στην ονοματολογία. Θεωρώ, ότι γίνεται στα πλαίσια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από την ουσία του ζητήματος και η ουσία έχει να κάνει με το κύρος και τις ικανότητες του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, στην δεδομένη γεωπολιτική συγκυρία .

Με την αναθεωρητική Τουρκία να αμφισβητεί ευθέως το μισό Αιγαίο πέλαγος και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, το κυρίαρχο ερώτημα δεν είναι ποιος ή ποια είναι μίας δήθεν 《ευρείας συναίνεσης》, αλλά ποιος με το κύρος του μπορεί να υποβοηθήσει στην υπεράσπιση των εθνικών δικαίων.

Θέλουμε ένα Πρόεδρο, που θα βάλει φρένο σε όλες εκείνες τις δυνάμεις της πολιτικής και οικονομικής ελίτ που θέλουν να οδηγήσουν τις διαφορές με την Τουρκία ( δηλ. μόνο μία την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας) στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Ναι ή Όχι ;

Θέλουμε ένα Πρόεδρο, ο οποίος θα συμβάλει με το κύρος του στην επίλυση του λαθρομεταναστευτικού, ο οποίος θα συμβάλει στην αλλαγή του δόγματος του κατευνασμού σε δόγμα αποτροπής .
Ναι ή Όχι ;

Αυτά είναι τα δύο κυρίαρχα Εθνικά ζητήματα, που άπτονται της Εθνικής ασφάλειας τής χώρας και που απασχολούν όλους τούς Έλληνες .

Συνεπώς, ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει και πρέπει να αρθεί στο ύψος που απαιτούν οι νέες περιστάσεις, που ήδη βιώνουμε ως Έθνος, συμβάλλοντας στην περιφρούρηση των ζωτικών-κυριαρχικών συμφερόντων της πατρίδας μας.
Αυτή είναι η αλήθεια!”

Πηγή: paidis.com

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο Ελ. Βενιζέλος – «Ωραία χώρα έχουμε μπράβο σας» (videos)

6212638

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο Ελ. Βενιζέλος – «Ωραία χώρα έχουμε μπράβο σας» (videos)

«Μπαίνεις στο τρένο το πιο πιθανό είναι να εξοστρακιστεί και να βρει κανένα άλλο τρένο,…

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε πτήσεις και συναλλαγές: Ανυπολόγιστη βλάβη σε Microsoft και Windows

cable 8252580 1280

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε πτήσεις και συναλλαγές: Ανυπολόγιστη βλάβη σε Microsoft και Windows

Το πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Crowdstrike,…

Πορτοσάλτε για τα «μπάνια του λαού»: Καλύτερα να κάνουν διακοπές οι τουρίστες παρά οι Έλληνες

Πορτοσάλτε

Πορτοσάλτε για τα «μπάνια του λαού»: Καλύτερα να κάνουν διακοπές οι τουρίστες παρά οι Έλληνες

Να φύγετε να πάτε αλλού η πρόταση Πορτοσάλτε για να βολευτούν οι τουρίστες

Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις για τη συναυλία στην Τουρκία – «Θα ήταν προσβολή της ιστορικής μνήμης» (video)

5615381

Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις για τη συναυλία στην Τουρκία – «Θα ήταν προσβολή της ιστορικής μνήμης» (video)

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων», τόνισε η Δέσποινα…