Newsroom

Newsroom

Νέα δημοσκόπηση: Πέντε μονάδες μπροστά το "όχι" στην ανεξαρτησία της Σκωτίας

Προβάδισμα 5 μονάδων του «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκωτίας δείχνει δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη. Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε…

england scotland 1

Προβάδισμα 5 μονάδων του «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκωτίας δείχνει δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Survation για λογαριασμό της εφημερίδας Daily Record, έδειξε ότι το 47,6% των ψηφοφόρων που θα συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της επόμενης εβδομάδας με ερώτημα την ανεξαρτησία της Σκωτίας σκοπεύουν να ψηφίσουν κατά της απόσχισης, ενώ το 42,4% θα ψηφίσει υπέρ της ανεξαρτησίας.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 10% των ψηφοφόρων παραμένουν αναποφάσιστοι ως προς την τελική τους επιλογή, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι τελικά θα είναι και αυτοί που θα κρίνουν την έκβαση του κρίσιμου για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου δημοψηφίσματος.

Σημειώνεται ότι με αναγωγή των ποσοστών χωρίς το ποσοστό των αναποφάσιστων, το «όχι» συγκεντρώνει 53%, ενώ το «ναι» 47%.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά