Νέα ανάρτηση Κοκλώνη με υπαινιγμούς κατά του Documento: Oι φήμες έφτασαν πρώτα αλλού. τυχαίο;

Νέα δήλωση μέσω social media έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση απάτης εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και ξεπλύματος χρήματος.

Untitled 1 63f77af21bd0f 1110x626 1

Όπως αναφέρει ο παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών στην νέα του ανάρτηση, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το Δημόσιο, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το υπουργείο Ανάπτυξης, πως δεν έχει λάβει κρατική επιχορήγηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από τον πρόεδρο της Αρχής κ. Βουρλιώτη, φέρεται ότι ασφάλιζε εργαζόμενους υς σε εικονικές εταιρείες εισπράττοντας επιδοτήσεις και άλλα ποσά, χωρίς παράλληλα να αποδίδει φόρους. Επίσης φέρεται να ξέπλενε μαύρος χρήμα προσώπων που σύμφωνα με το πόρισμα αγνώστου ταυτότητας που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό, και παραπέμπουν στη Μαφίας!

Στην νέα του ανάρτηση ο τηλεπαρουσιαστής αφήνει εκ νέου αιχμές (εμμέσως πλλην σαφώς) κατά το Documento

«Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά» αναφέρει. «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» καταλήγει, στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Και του Κοκλώνη του φταίει το Documento – Το story στο Instagram

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους