Newsroom

Newsroom

ΝΔ: Ψευδόμενος και επικίνδυνος ο πρωθυπουργός

Για ψέματα κ αυταπάτες κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

573775b61dc52404388b465d

Με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωσε λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας και πάλι πανηγυρίζει, μόλις λίγες ημέρες πριν ψηφίσει στη Βουλή μαζί με τον κ. Πάνο Καμμένο «τον νόμο του διαβόητου “κόφτη” και του τυφώνα των έμμεσων φόρων 1,8 δισ. ευρώ που θα ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων».

Από τα γραφεία της Συγγρού λένε χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός «βλέπει οράματα εξόδου από τα μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε μνημόνιο «κόφτη» μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος».

«Έχει το θράσος να κατηγορεί τη ΝΔ και τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ότι αρνούνται τη συναίνεση, όταν ήταν εκείνες που έδωσαν χέρι βοηθείας στην πατρίδα για να μην πέσει στο παρά ένα στον γκρεμό της χρεοκοπίας και του Grexit όπου ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την είχε σύρει μαζί με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη», συνεχίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Αφού εγκαλεί τον πρωθυπουργό, ότι «παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του» αναφέρει πως «ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους».

(φωτό eurokinissi)

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…