Ν. Παππάς: «Ο κ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να παραπλανήσει τον λαό. Η Λάρισα δεν έχει τηλεδιοίκηση»

«Όταν αποφασίσει να μας πει μία αλήθεια ας μας ειδοποιήσει» αναφέρει ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

παππάς

«Ο κ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να παραπλανήσει τον λαό. Η Λάρισα ΔΕΝ έχει τηλεδιοίκηση» τονίζει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς  για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα όπου έγγραφα αποδεικνύουν πως δεν διαθέτει τηλεδιοίκηση.

Όπως αναφέρει ο Ν. Παππάς, μετά την ανακοίνωση του ΟΣΕ, τις δηλώσεις των εργαζομένων στον ΟΣΕ και τα αναρίθμητα ρεπορτάζ με εικόνα και ήχο από την κατεστραμμένη αίθουσα τηλεδιοίκησης, έρχονται σήμερα οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας ethnos.gr να καταδείξουν και αυτές τα ψέματα του κ. Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ενώ το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δια στόματος του υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για τις μεταφορές, Γιώργου Γεραπετρίτη για την ύπαρξη συστήματος τοπικής τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, την ίδια ώρα έγγραφα, σιδηροδρομικοί, αλλά και η ίδια η δήλωση δικτύου από τον ΟΣΕ για το 2023, η οποία υποβάλλεται κάθε Ιανουάριο -και κατά συνέπεια για φέτος υποβλήθηκε μετά την λεγόμενη παράδοση του τοπικού συστήματος τηλεδιοίκησης κατά τον κ. Γεραπετρίτη τον Νοέμβριο του 2022-, είναι ξεκάθαρη.

Αναφέρεται συγκεκριμένα για τη Λάρισα ότι διαθέτει σηματοδότηση, αλλά όχι Κεντρική Διαχείριση Κυκλοφορίας, δηλαδή τηλεδιοίκηση. Υπενθυμίζεται ότι οι σιδηροδρομικοί διαχωρίζουν πλήρως την τηλεδιοίκηση από το τοπικό σύστημα χειρισμού, που πράγματι λειτουργεί στη Λάρισα και δίνει τη δυνατότητα αυτόματης χάραξης πορείας.

Όπως προκύπτει από τη Δήλωση Δικτύου 2023 του ΟΣΕ, που δημοσιεύει ολόκληρη το Έθνος, η Λάρισα ΔΕΝ έχει τηλεδιοίκηση από το καλοκαίρι του 2019.

Ο Νίκος Παππάς, τονίζει ότι ο Γ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό αλλά και το κοινοβούλιο. «Δεν έχει κανένα νόημα πλέον να του απευθύνει κανείς το λόγο».

«Όταν αποφασίσει να μας πει μία αλήθεια ας μας ειδοποιήσει» καταλήγει ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αναλυτικά η δήλωση του Ν. Παππά:

Μετά την ανακοίνωση του ΟΣΕ, τις δηλώσεις των εργαζομένων στον ΟΣΕ και τα αναρίθμητα ρεπορτάζ με εικόνα και ήχο από την κατεστραμμένη αίθουσα τηλεδιοίκησης, έρχονται σήμερα οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας ethnos.gr να καταδείξουν και αυτές τα ψέματα του κ. Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με τη Δήλωση Δικτύου 2023 του ΟΣΕ, που δημοσιεύει ολόκληρη το Έθνος, η Λάρισα ΔΕΝ έχει τηλεδιοίκηση από το καλοκαίρι του 2019.

Τα πράγματα, πλέον, είναι ξεκάθαρα. Ο κ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό αλλά και το κοινοβούλιο. Δεν έχει κανένα νόημα πλέον να του απευθύνει κανείς το λόγο.

Όταν αποφασίσει να μας πει μία αλήθεια ας μας ειδοποιήσει.

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας