Ν. Αφρική: Σκότωσε τον εραστή της πρώην του και έφαγε την καρδιά του

Η ζήλια τον έκανε …κανίβαλο! Ο πρώην εραστής μιας γυναίκας στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής συνελήφθη όταν βρέθηκε στο…

Η ζήλια τον έκανε …κανίβαλο! Ο πρώην εραστής μιας γυναίκας στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής συνελήφθη όταν βρέθηκε στο τραπέζι του σπιτιού της να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι την καρδιά του αντίζηλού του τον οποίο είχε μόλις μαχαιρώσει, όπως έγινε γνωστό από τοπικές και αστυνομικές πηγές.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που σήμαναν με φρίκη συναγερμό και ειδοποίησαν την αστυνομία. “Επιτόπου βρήκαμε τον ύποπτο, έναν Ζιμπαμπουανό, να τρώει μια ανθρώπινη καρδιά με μαχαίρι και πιρούνι”, δήλωσε προς την εφημερίδα “Κέιπ Τάιμς” ο Φρεντερίκ Βαν Βικ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο κανίβαλος δολοφόνος είχε πάει να επισκεφθεί την πρώην σύντροφό του και της έδωσε χρήματα για να πάει να αγοράσει οινοπνευματώδη. Όταν εκείνη επέστρεψε, τα ουρλιαχτά της ξεσήκωσαν όλη τη γειτονία, καθώς βρήκε τον νέο σύντροφό της, τον 62χρονο Μπουγισέλο Μανόνα, μέσα στο αίμα και τον “πρώην” της να κάθεται στο τραπέζι και να κόβει με το μαχαίρι σε μπουκιές την καρδιά του θύματος.

“Η κατάσταση ήταν εντελώς τρελή. Του φωνάζαμε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν άκουγε”, αφηγήθηκε ένας γείτονας στους “Τάιμς” του Κέιπ Τάουν.

“Ακόμη κι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, ήταν μόνο μια περίπολος και φοβούνταν να μπουν μέσα. Χρειάσθηκε να ζητήσουν ενισχύσεις. Δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, πώς να μπουν σ’ ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει κάποιος που από το στόμα του κυλάει το αίμα ενός άλλου ανθρώπου;”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του φόνου είναι “σαφώς η ζήλεια”, και ο δράστης θα οδηγηθεί πολύ σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης.