Μπρους Ντίκινσον: «Δεν είναι απλά μια γρίπη o κορονοιός»

Ο θρύλος του metal επιμένει ότι   η νόσος δεν είναι «απλώς μια γρίπη»,και συμβουλεύει όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί για να προστατευτεί από τη νόσο.
 

NewsRoom 14/09/2021 | 22:33

Ο  Μπρους Ντίκινσον., μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον COVID-19, θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό, ξεκινώντας από τους δικούς του fans.

Τον περασμένο μήνα, ο  Μπρους Ντίκινσον ανακοίνωσε ότι νοσεί, με αποτέλεσμα αρκετές από τις μέρες της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους Iron Maiden να αναβληθούν.

Όντας πλήρως εμβολιασμένος, πέρασε ήπια την νόσο. Όπως είπε και ο ίδιος: «το πέρασα σαν απλή γρίπη και ένιωθα κακόκεφος. Αν δεν είχα εμβολιαστεί τότε τα πράγματα ίσως να ήταν πιο περίπλοκα και σοβαρά.» και υνέχισε λέγοντας:«Είναι κάτι περισσότερο από γρίπη» είπε ο Μπρους Ντίκινσον. «Θα συνιστούσα πραγματικά προσοχή στους ανθρώπους που λένε: “Ω, είναι απλά γρίπη”. Όχι, δεν είναι. Και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν εμβολιαστεί – όχι επειδή δεν ήθελαν να το κάνουν, αλλά ήταν πολύ νέοι για να το κάνουν αρχικά. Ξέρετε, άτομα 22, 23, 24 ετών που δεν μπόρεσαν να σηκωθούν από το κρεβάτι για έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά από αυτό-ήταν πραγματικά άρρωστοι, για πολύ καιρό. Δεν είναι στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή τους έχει πραγματικά αλλάξει»..


»Οι άνθρωποι μιλούν για μακροχρόνια COVID που προκαλεί διαβήτη, προκαλεί προβλήματα στον εγκέφαλό σας, ακόμη και-τολμώ να το πω οτι προκαλεί μέχρι και στυτική δυσλειτουργία. Ορίστε. Δεν σας το είπαν αυτό όταν σας είπαν να πάτε να εμβολιαστείτε;», τόνισε ο τραγουδιστής των Iron Maiden και κατέληξε «Ειλικρινά, είναι προσωπική μου άποψη – δεν αναγκάζω κανέναν να πάει και να το κάνει- αλλά θα συμβούλευα όλους να προχωρήσουν και να εμβολιαστούν»

Οι Iron Maiden επέστρεψαν τον Ιούλιο με το πρώτο τους νέο κομμάτι μετά από έξι χρόνια. Το συγκρότημα στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι το 17ο στούντιο άλμπουμ τους, «Senjutsu», θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον μήνα.