Newsroom

Newsroom

Μπράβο στον… μπράβο

Που το πάει και κυρίως που θέλει να... πάει τη ΝΔ του Μητσοτάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης; Στο ερώτημα αυτό που πολλοί μέσα στη ΝΔ θέτουν οι απαντήσεις ποικίλουν, αλλά κοινός παρονομαστής τους είναι η κριτική στο πρόσωπό του.

5887b47c1dc52417088b4974

Άλλοι για παράδειγμα λένε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάνει το δικό του προσωπικό παιχνίδι, έχοντας, προφανώς, στο μυαλό του την μετα- Μητσοτάκη εποχή, και άλλοι πως απλά κάνει καλά αυτό που ξέρει να κάνει: πολιτικό και επικοινωνιακό σέρβις για τους (διαχρονικούς) φίλους του. Όπως… καλή ώρα, τις τελευταίες ώρες, για τον «κολλητό» του Θέμο Αναστασιάδη.

Η ακατανόητη και πρωτοφανής για βουλευτή κίνηση να καταθέσει (άκουσον-άκουσον) ερώτηση στη Bουλή και να ζητά την “άρση τηλεφωνικού απορρήτου” για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη έγινε εν αγνοία της ηγεσία της ΝΔ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές κορυφαία και ηγετικά στελέχη της ΝΔ δεν έκρυψαν την δυσφορία τους μόλις έμαθαν το τελευταίο κατόρθωμα του αντιπροέδρου τους. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν, όπως μάθαμε από πηγές της Πειραιώς, ήταν ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τσιάρας και πολλά ακόμη έμπειρα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επίσης, καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν τόσο τον Κώστα Καραμανλή, όσο και τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αποδοκιμάζουν τις αμφιλεγόμενες (sic) πολιτικές πρωτοβουλίες που κατά καιρούς αναλαμβάνει, εξ ονόματος της ΝΔ, ο πολυτάλαντος αντιπρόεδρος. Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς του έχει διαμηνύσει, όπως λένε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, να μην χρησιμοποιεί το όνομά του και να μην διαδίδει πως λειτουργεί “κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του”. Για το τελευταίο πάντως διατηρούμε επιφυλάξεις, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χάρη στη βοήθεια του Σαμαρά ο Γεωργιάδης συγκέντρωσε τις υπογραφές για να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ.

Πάντως συγχαρητήρια στον Κυριάκο, στη ΝΔ, και στον ίδιο τον Άδωνι, που αποφάσισε να γίνει κοινοβουλευτικός… μπράβος του Θέμου. Μπράβο στον μπράβο, αν θέλετε. 

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…