Μπουτάρης για να γουστάρεις προτάσεις-βόμβες

Ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να ξεχωρίζει και τα καταφέρνει, είτε πρόκειται για καλό είτε για κακό. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προτείνει…

boutaris 1

Ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να ξεχωρίζει και τα καταφέρνει, είτε πρόκειται για καλό είτε για κακό. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προτείνει μέλη των ΚΑΠΗ να αναλάβουν δράση κατά των ναρκωτικών, να καθιερωθεί είσοδος ένα ευρώ στο Σέιχ Σου και να υπάρχει μία μόνο ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης κάνει λόγο για εθελοντική συνδρομή μελών των ΚΑΠΗ, τα οποία λειτουργώντας ως ιδιότυπες «ομάδες κρούσης» θα αναλάβουν τη φύλαξη της παιδικής χαράς στην πλατεία Αριστοτέλους. «Δύο-δύο ή τρεις-τρεις θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς “μαζέψτε τα και φύγετε, αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα, όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στα «ΝEA».

Παράλληλα, επαναφέρει στο τραπέζι παλαιότερη πρότασή του για μπάρα και είσοδο ενός ευρώ στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Κι αυτό γιατί, όπως ισχυρίζεται, το δάσος που ανήκει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει έξοδα συντήρησης, φύλαξης νύχτα-μέρα και πυροπροστασίας.

Μια άλλη πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, έχει κάνει ήδη πυρ και μανία τους οπαδούς της ομάδας, μολονότι κι ο ίδιος είναι αρειανός. Ο Γιάννης Μπουτάρης υποστηρίζει ότι «η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ, τον Άρη, και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή, στην εθνική κατηγορία».

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Τα 3 ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ

AP24196753644032

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Τα 3 ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ

Πολλά είναι τα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση για το πως έγινε η επίθεση στον Ντόναλντ…

Μανουσάκης: Παλαιότερα ο κόσμος άκουγε φωνές από το διπλανό διαμέρισμα και δεν έπαιρνε την αστυνομία (Video)

image 1 1

Μανουσάκης: Παλαιότερα ο κόσμος άκουγε φωνές από το διπλανό διαμέρισμα και δεν έπαιρνε την αστυνομία (Video)

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για την μυθοπλασία στην τηλεόραση, την τηλεθέαση, τα κοινωνικά…