Μπουτάρης για να γουστάρεις προτάσεις-βόμβες

Ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να ξεχωρίζει και τα καταφέρνει, είτε πρόκειται για καλό είτε για κακό. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προτείνει…

boutaris 1

Ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να ξεχωρίζει και τα καταφέρνει, είτε πρόκειται για καλό είτε για κακό. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προτείνει μέλη των ΚΑΠΗ να αναλάβουν δράση κατά των ναρκωτικών, να καθιερωθεί είσοδος ένα ευρώ στο Σέιχ Σου και να υπάρχει μία μόνο ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης κάνει λόγο για εθελοντική συνδρομή μελών των ΚΑΠΗ, τα οποία λειτουργώντας ως ιδιότυπες «ομάδες κρούσης» θα αναλάβουν τη φύλαξη της παιδικής χαράς στην πλατεία Αριστοτέλους. «Δύο-δύο ή τρεις-τρεις θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς “μαζέψτε τα και φύγετε, αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα, όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στα «ΝEA».

Παράλληλα, επαναφέρει στο τραπέζι παλαιότερη πρότασή του για μπάρα και είσοδο ενός ευρώ στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Κι αυτό γιατί, όπως ισχυρίζεται, το δάσος που ανήκει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει έξοδα συντήρησης, φύλαξης νύχτα-μέρα και πυροπροστασίας.

Μια άλλη πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, έχει κάνει ήδη πυρ και μανία τους οπαδούς της ομάδας, μολονότι κι ο ίδιος είναι αρειανός. Ο Γιάννης Μπουτάρης υποστηρίζει ότι «η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ, τον Άρη, και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή, στην εθνική κατηγορία».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…