Στο θολωμένο του μυαλό: Τσίπρας, τούρκοι πράκτορες και Ερντογάν στη Μόρια

Σε τούρκους πράκτορες αποδίδει τις φωτιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής στη Μόρια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως υπάρχει μια σκοτεινή συνωμοσία μεταξύ Τσίπρα και Ερντογάν για το προσφυγικό

μπογδανος 1

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται να έχει φτάσει τις θεωρίες συνωμοσίας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, χωρίς να πτοείται από το γεγονός ότι είναι πλέον μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου. Από το γνωστό βήμα του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έσπευσε να σχολιάσει με περίσσια ψυχραιμία και χυδαιότητα τις φωτιές στον καταυλισμό της Μόριας.

«Πριν μερικές ώρες ο Ερτογάν έκανε δήλωση, ότι όποιος ξυπνά τον γίγαντα θα υποστεί τις συνέπειες. Λίγες ώρες μετά καιγόταν η Μόρια» έγραψε στο twitter. 

 

Ο βουλευτής της ΝΔ, βάλθηκε να χτίσει τη θεωρία συνωμοσίας του με αφορμή πληροφορίες που έλεγαν ότι οι φωτιές μπήκαν από πρόσφυγες. Συνέδεσε λοιπόν τις φωτιές με τις πρόσφατες δηλώσεις του τούρκου προέδρου, Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρουσίασε τη νέα κορβέτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, για να προκαλέσει για μια ακόμα φορά λέγοντας ότι «όταν ξυπνάνε τον γίγαντα θα υποστούν τις συνέπειες.». Με λίγα λόγια, είπε ότι υπάρχουν τούρκοι πράκτορες εντός του καταυλισμού, οι οποίοι, με εντολή Ερντογάν, βάζουν φωτιές για να πλήξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Το γεγονός ότι οι πρόσφυγες εκεί έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς οι συνθήκες ζωής είναι απάνθρωπες, 12.000 άνθρωποι στοιβάζονται σε έναν χώρο για 3.000, ούτε που του περνάει από το μυαλό. 

Στη συνέχεια μάλιστα, πήγε τη θεωρία συνωμοσίας του ένα βήμα παραπέρα, εμπλέκοντας και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για μυστική συμφωνία  που έχει συνάψει με τον Ερντογάν, ώστε να μην είναι τόσο μεγάλες οι ροές επί ΣΥΡΙΖΑ και να αυξηθούν μόλις πάρει την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

«Επειδή τα τραβάει ο οργανισμός του. Τί συζήτησαν δυόμιση ώρες κεκλεισμένων των θυρών Αλέξης-Ταγίπ και οι ροές σχεδόν σταμάτησαν μέχρι να βγεί η ΝΔ; Για την ψυχή της μάνας του τό´κανε ο Ερντογαν; Τέτοιος τύπος είναι; Μήπως ο πρώην ΠΘ δεν είχε ντιλάρει στα κρυφά μόνο τη Μακεδονία;» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλλον ξεχνάει ότι το κεντρικό επιχείρημα της ΝΔ προεκλογικά ήταν ότι η χώρα ήταν «ξέφραγο αμπέλι» λόγω της προηγούμενης κυβέρνησης, για να αναγνωρίσει μετά «γεωπολιτικούς λόγους» δια στόματος Γιώργου Κουμουτσάκου.

 Λίγες ώρες αργότερα βέβαια και μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, έσπευσε να «τα μαζέψει» με νέα ανάρτηση:

 

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…