Μπογδάνος σε Ελεονώρα Μελέτη: "Βαρέθηκα να με κόβουν στον αέρα, για να βγαίνεις εσύ"

Βαρέθηκα να με κόβουν στον αέρα, για να βγαίνεις εσύ. Οπότε λέω εγώ, μου λείπει αυτό, είπα να έρθω κατευθείαν εδώ.»

5915c7711dc5242c748b460f

Αυτό ακριβώς είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον που τον χαιρέτησε η Ελεονώρα Μελέτη καλωσορίζοντάς τον στην εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, Survivor Πανόραμα.

Όπως γράφει το newpost.gr, η Μελέτη πήρε τον λόγο κατευθείαν και είπε «Ήταν τότε που η εκπομπή σου κόπηκε στον αέρα και λέγανε ότι «η εκπομπή του κόπηκε στον αέρα επειδή κάτι έλεγε για το Survivor».

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Να βγαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ του και το κοντό του, για το πώς πλακωνόμαστε, διαλυόμαστε, τινάζουμε τον ΣΚΑΪ στον αέρα και τα σχετικά…οπότε είπα να έρθω κατευθείαν εδώ», είπε ο Μπογδάνος μετά.

Υπενθυμίζεται πως λίγα λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η δημοσιογράφος Σοφία Τσίπα, παρουσίαζε ένα θέμα σχετικά με το Νορβηγικό Survivor, το οποίο έχει γυριστεί στην Ελλάδα και μάλιστα στο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου, στη Μάνη.

Εκείνη τη στιγμή, ο παρουσιαστής, ανέφερε: «Επειδή ζούμε στην εποχή των επιζώντων… Γιατί δεν πήγαμε εμείς να κάνουμε το ελληνικό Survivor κάτω στην Πελοπόννησο και έρχονται οι Νορβηγοί να κάνουν Survivor στην Πελοπόννησο και φεύγουν οι Έλληνες να κάνουν Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι τέτοια ακούνε και ζητάνε να έρθει ο Πούτιν στην Ελλάδα».

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει το θέμα η συνεργάτιδά του και πριν ο δημοσιογράφος καταφέρει να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η εκπομπή «κόπηκε» στον αέρα, ενώ αμέσως «έπεσε» η κάρτα των χορηγών της εκπομπής.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή