Newsroom

Newsroom

Μπογδάνος «κοινό μέτωπο» με Λαγό και Χρυσή Αυγή… Ζητά «ποινικές ευθύνες» για τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Το 'πε και το 'κανε ο Μπογδάνος. Στα χνάρια του φασίστα Γιάννη Λαγού, κατέθεσε ερώτηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

EK Bogdanos

Το είχε προαναγγείλει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και αποδείχτηκε απόλυτα συνεπής με τα ακροδεξιά και αντι-αριστερά του αισθήματα.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Σε αυτήν ζητά διευκρινίσεις για το εάν η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιά ήταν σύννομη … «Καθίσταται επιτακτική η διασάφηση των όρων και των συνθηκών πραγματοποίησης της διαδήλωσης, αλλά και η απόδοση τυχόν κατά τον νόμο ευθυνών»

Όλως τυχαίως προηγουμένως ο υπόδικος πρώην Χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, είχε δείξει το δρόμο αφού προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζητά διευκρινήσεις (βλ. τιμωρία) από το υπουργείο Δικαιοσύνης και σημειώνει:

«Μέσα σ’ αυτό το γενικό περιβάλλον, την 1η Μαΐου, τρεις μέρες πριν τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, το ΠΑΜΕ οργάνωσε πορεία και διαδήλωση χιλιάδων μελών του έξω από το Κοινοβούλιο, σε παράβαση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με τίτλο: Αριθμ. Δ1α/Γ.Π οικ 20036,όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β -986/22/3/2020 η οποία τροποποιήθηκε με την υπ’ αρ. 24112/9.4.2020 κοινή απόφαση των ιδίων Υπουργών και παρατάθηκε έως και τις 4.5.2020 και στην οποία η ΕΛΑΣ δικαιολογημένα δεν επενέβη, διότι, μεταξύ άλλων, η διαδικασία της απώθησης, ή η διαχείριση πολλαπλών προσαγωγών θα αύξαναν τελικά τον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου».

«Στο όνομα της ισονομίας και του αυτονόητου σεβασμού των θυσιών που υπέστησαν και συνεχίζουν να υφίστανται αυτό το διάστημα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, αλλά και του εύλογου ερωτήματος αφενός του αν τηρήθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση η αρχή της ισονομίας, και αφετέρου αν η διαδήλωση αυτή συνιστά κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας, καθίσταται επιτακτική η διασάφηση των όρων και των συνθηκών πραγματοποίησης της διαδήλωσης, αλλά και η απόδοση τυχόν κατά τον νόμο ευθυνών» και ρωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα:

«Αν η διαδήλωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πλατεία Συντάγματος έγινε συννόμως. Ποιες ενέργειες προβλέπονται, ούτως ώστε να αποδοθούν ενδεχόμενες κατά το νόμο ευθύνες».

Η μάχη απέναντι στον κορονοϊό είναι πολύ ψηλά στην επικοινωνιακή ατζέντα της κυβέρνησης αλλά μην ξεχνάμε να «ταΐζουμε» που και που, το ακροδεξιό μας ακροατήριο.

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή