Μπογδάνος: 1.500 επίδοξοι δολοφόνοι οι «κουκουέδες» (video)

Αντί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά της αστυνομίας που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ο Κ. Μπογδάνος άρχισε τις επιθέσεις σε αυτούς που τηρούσαν τα μέτρα καλύτερα από την αστυνομία

mpogdanos

Χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής για το όργιο αστυνομικής βίας που εξαπέλυσε χθες η αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλεσε ανερυθρίαστα «επίδοξους δολοφόνους που στάθηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ που έσπασαν στην πράξη την κυβερνητική απαγόρευση συναθροίσεων, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς όρους.

Μιλώντας στο kontra channel, ο κ. Μπογδάνος επανέλαβε δύο φορές τη φράση για τους «1.500 επίδοξους δολοφόνους», προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις των υπόλοιπων καλεσμένων της εκπομπής της δημοσιογράφου Νατάσας Γιάμαλη.

Κ.Μ.: Έχουμε αυτή τη στιγμή την επικαιρότητα μιας μέρας με 1.500 επίδοξους δολοφόνους που στάθηκαν απέναντι σε όλο τον ελληνικό λαό.

Ν.Γ.: Ποιοι είναι οι 1.500 δολοφόνοι;

Κ.Μ.: Οι κουκουέδες που κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας. […] Ξαναλέω: 1.500 επίδοξοι δολοφόνοι, έστω και εξ’ αμελείας, στους δρόμους της Αθήνας, γιατί η ιερή αγελάδα του Πολυτεχνείου είναι για το ΚΚΕ σημαντικότερη από την εθνική προσπάθεια για τη ζωή των συμπολιτών μας. Τέλος.

Δείτε το βίντεο με την προκλητική δήλωση του Κ. Μπογδάνου:

 

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.