Newsroom

Newsroom

Μπαράζ ληστειών χθες τη νύχτα στην Αττική

Την τιμητική τους είχαν χθες το βράδυ οι ληστείες σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η έξοδος πολλών εκδρομέων λόγω…

Την τιμητική τους είχαν χθες το βράδυ οι ληστείες σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η έξοδος πολλών εκδρομέων λόγω του τριημέρου σε συνδυασμό με τα άδεια σπίτια άφησε πρόσφορο έδαφος στους επίδοξους διαρρήκτες.

Αναλυτικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα στη Νέα Ερυθραία, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι που διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν 2.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν.

Ληστείες διαπράχθηκαν ακόμη σε κατάστημα τροφίμων στα Καμίνια, σε κατάστημα εστίασης στις Αχαρνές, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στο Περιστέρι, σε βάρος δύο πολιτών στην Δραπετσώνα, καθώς και σε βάρος ενός ακόμα πολίτη, στη συμβολή Τσόχα και Σούτσου, δίπλα στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Παράλληλα, στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.


Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…