Newsroom

Newsroom

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα

Κορυφώνονται σήμερα, Τετάρτη, οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο, αλλά και γενικότερα κατά της κυβέρνησης,…

Κορυφώνονται σήμερα, Τετάρτη, οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο, αλλά και γενικότερα κατά της κυβέρνησης, με την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετέχουν πολλοί ακόμα φορείς.

Τα συνδικάτα δίνουν ραντεβού στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ χωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.

Στην απεργία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι φαρμακοποιοί και οι εργαζόμενοι στις εφορίες, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς απεργούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.

Όσο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με 24ωρη απεργία μετέχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα τρένα, τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ, ενώ οι συρμοί του μετρό στη μπλε γραμμή θα κάνουν τέρμα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και δε θα συνεχίζουν προς αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, αφού οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι επιστρατευμένοι.

Ωστόσο, από τις 10 το πρωί θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, με εντολή της αστυνομίας.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…