"Μπαίνει" στην ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Την πρόθεση του να εμπλακεί και με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνομιλία που είχε με φίλους του Παναθηναϊκού στο Instagram. Παράλληλα, δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο να έχουν ήδη ξεκινήσει.

590316231dc524f6718b4592 1

Στις παροτρύνσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για να «μπει» στην ΠΑΕ μετά την ήττα από την Κέρκυρα απάντησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκαλύπτοντας πως έχει την πρόθεση να εμπλακεί! 

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα…» σημείωσε ο κ. Γιαννακόπουλος. 

Δείτε την ανάρτηση:


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του sport-fm.gr, οι επαφές Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου για την εμπλοκή του τελευταίου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και είναι αρκετά προχωρημένες. 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θέλει να κάνει πραγματικότητα το όραμα για την οικοδόμηση του PAO Foundation, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Υπενθυμίζεται πως η σχέση ανάμεσα στους δύο μεγαλομετόχους ΠΑΕ και ΚΑΕ έχει περάσει από αρκετά κύματα, με «πέτρα του σκανδάλου» την οικογένεια Μπαλτάκου. 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας»

D I VIII SYRIZA YPOPSIFIOI 42 1024x683 1

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας»

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε στο κυριακάτικο μήνυμά του εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ…