«Απόδραση» από τα σκάνδαλο Πάτση με το ποδήλατο στο Ζαγόρι

Κατά την συνήθη τακτική του ο πρωθυπουργός, απέδρασε...για μια ακόμη φορά όταν τα πράγματα σκουραίνουν για τον ίδιο και την κυβέρνηση

Screenshot 47 768x573 1

Με το σκάνδαλο Πάτση να έχει προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σκηνικό, ο Πρωθυπουργός επέλεξε ακόμη έναν τριήμερο προσωρινής χαλάρωσης με το αγαπημένο του ποδήλατο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννενα από χθες το απόγευμα, και συγκεκριμένα το Καλπάκι και τα Ιωάννινα για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, έκανε ποδηλατάδα και φωτογραφήθηκε ανέμελος, δείχνοντας ότι δεν τον απασχολεί το σκάνδαλο Πάτση και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που προκαλούν τριγμούς στην κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης…επιλέγει να ξεφύγει από τις ευθύνες ως προς τα σκάνδαλα που έχουν δημιουργηθεί επί της διακυβέρνησης του. Ο ίδιος είχε σπάσει τα μέτρα του lockdown, με την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα.

Προ της κατάρρευσης και υπο το βάρος των σκανδάλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμίζει όλο και περισσότερο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είναι τέτοιες οι ομοιότητες, που ουδείς θα απορήσει εάν εγκαταλείψει το Μαξίμου με κανό.

 

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV