Μητσοτάκης: Ολοκλήρωσε το παραμύθι για τα γλυπτά και τον Σούνακ μπροστά στη Σακελλαροπούλου (video)

Συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι μας βγήκε σε καλό αυτή η υπόθεση

mitsotakis sakellaropoulou

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί η ελληνική κυβέρνηση από χθες, σχετικά με το μέγα φιάσκο που υπέστη με την ακύρωση της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σούνακ όπου θα συζητούσαν για τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Μάλιστα ήδη μέλη της Νέας Δημοκρατίας έχουν πάρει σβάρνα όλα τα μέσα, λέγοντας πως όλα όσα έγιναν ευνοούν την Ελλάδα και κανέναν άλλον.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως κινείται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε συνάντηση του με την πρόεδρο της δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανέφερε ότι είχε θετικό πρόσημο αυτό που συνέβη καθώς πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα των γλυπτών και το δίκαιο αίτημα της Ελλάδας.

Ακόμα ένα φιάσκο της κυβέρνησης που προσπαθεί να το βαπτίσει επιτυχία.

Πιο αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Επέστρεψα χθες από το Λονδίνο. Γνωρίζετε φυσικά για το ατυχές γεγονός της ακύρωσης της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Βρετανό ομόλογο μου. Πρώτη παρατήρηση, δεν θα επηρεάσει το γεγονός τις ελληνοβρετανικές σχέσεις σε βάθος χρόνου. Σχέσεις με σημαντικό ιστορικό βάθος.

Είχε μία θετική πλευρά η ακύρωση αυτής της συνάντησης. Απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα παγκοσμίως το δίκαιο αίτημά της Ελλάδος για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…