«Μητσοτάκης μέχρι να χαθεί ο ήλιος» – Το άρθρο του Πορτοσάλτε που προκαλεί… άφθονο γέλιο

Σε άρθρο του στο «Liberal» ο γνωστός δημοσιογράφος εκθείασε τον πρωθυπουργό

4126831

Ο γνωστός σε όλους μας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, πέραν απ’ τις εμφανίσεις του στη συχνότητα του καναλιού και τα όσα ωραία πετάει κατά καιρούς, αρθρογραφεί και στο «Liberal» γράφοντας ενδιαφέροντα πραγματάκια μερικές φορές.

Ένα απ’ αυτά τα ωραία του το έγραψε και χθες, Πέμπτη 2 Νοέμβρη, όταν και αποφάσισε μεταξύ άλλων να εκθειάσει τον πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βασικά δεν τον  εκθείασε ακριβώς, το παράκανε σε σημείο που διαβάζοντας το δεν μπορείς να μη γελάσεις με τα όσα λέει, καθώς θα συναντήσεις ατάκες του στυλ «Συνεχίζει ο Μητσοτάκης να είναι σοβαρός παίκτης. Μοιάζει σχεδόν σοφός», αλλά και φυσικά «Είναι από τους πρώτους μήνες του 2016, ο εγγυητής της προκοπής της χώρας, κι ας ανέλαβε την Πρωθυπουργία πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2019».

Μάλιστα φτάσαμε στο σημείο να αναρωτηθούμε αν η ίδια η Μαρέβα, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα μπορούσε να γράψει τόσο κοσμητικά σχόλια για τον αγαπημένο της. Αμφιβάλουμε για κάτι τέτοιο όμως, μόνο ο Άρης τα καταφέρνει τόσο καλά. Ειδικά όταν αυτό τελειώνει με το εξαιρετικό «Μητσοτάκης μέχρι να “χαθεί” ο ήλιος».

Απ’ την άλλη έχουμε και εμείς την απορία τι τον έκανε να τα γράψει αυτά. Ίσως οι δημοσκοπήσεις που αναφέρουν δυσαρέσκεια του κόσμου προς την κυβέρνηση είναι ο ένας λόγος, μπορεί και όχι.

Ίσως βέβαια το κείμενο αυτό να αποτελεί και μια δήλωση μετάνοιας προς την κυβέρνηση απ’ τον γνωστό δημοσιογράφο, καθώς τελευταία δεν πήγαινε απολύτως με τη γραμμή αυτής αλλά έκανε μερικά αντάρτικα.

Αλλά όλα καλά, μετά απ’ το άρθρο στο «Liberal» σταμάτησε να είναι Άρης και έγινε Πορτοσάλτε ξανά!

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι το πρώτο αστείο, επιπέδου stand up comedy, που γράφεται στο «Liberal», καθώς αν γυρίσουμε πίσω στο 2020 θα θυμηθούμε τον Θανάση Μαυρίδη να χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Μωυσή». Οκ, πλέον υπάρχει ανταγωνισμός στο site και αυτό είναι καλό.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…