Μητσοτάκ μπερντές

Ποιος οικειοποιήθηκε το αποτέλεσμα της μάχης κατά του κορονοϊού στη φάση που πήγαμε καλά;

5274656

Ποιος άρπαξε από το κεφάλι του Δένδια το δάφνινο στεφάνι που του φόρεσε ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης για τη δημόσια φραστική αντιπαράθεση με τον Τσαβούσογλου; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με ειδικό non paper του Μαξίμου μας ενημέρωσε ότι εντολές του ίδιου εκτελούσε ο υπουργός Εξωτερικών. Άρα, σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.

Ποιος οικειοποιήθηκε το αποτέλεσμα της μάχης κατά του κορωνοϊού στη φάση που πήγαμε καλά; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που άφησε στους ανθρώπους του ΕΣΥ ένα ταπεινό χειροκρότημα, στη στάση της κοινωνίας μια μούντζα, στη στάση της αντιπολίτευσης δυο μούντζες, και ο ίδιος άρπαξε τον τίτλο του σωτήρα, του Μωυσή, του αρχιστράτηγου της νίκης, του ηγέτη των ηγετών. Σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.

Ποιος έσπευσε στον Έβρο με μπουφάν και ύφος στρατάρχη, όταν λάμβανε χώρα η «εισβολή» των μελαψών; Έτοιμος στις φωτογραφίες, στα πλάνα και στις δηλώσεις να τραβήξει το φονικό γιαταγάνι του Νικηταρά κατά των προαιώνιων εχθρών; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτοπροσώπως. Σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.

Ποιος φώναξε άρον-άρον τον Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για να του δώσει εντολή να διαλευκάνει γρήγορα την υπόθεση της δολοφονίας του Καραϊβάζ -λες και ο υπουργός του δεν καταλάβαινε τη σημασία αυτής της ιστορίας- και εμφανίστηκε έτσι ως ο διώκτης του εγκλήματος και ο πάντων των νοικοκυραίων άγιος Αρτέμιος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φυσικά. Σ’ αυτόν όλη η δόξα, όλη η χάρη.

Ποιος ανακηρύσσεται καθημερινά Υπέρτατος; Υπέρτατος λοιμωξιολόγος, εμβολιαστής, εμβολιαζόμενος, μαχητής, αγρότης, εργάτης, ζωόφιλος, οικογενειάρχης, ποδηλάτης, στρατηλάτης, γκρεμιστής του Ελληνικού, ναύαρχος του Αιγαίου, πολέμαρχος πάντων των πατριωτών και πασών των πατρίδων; Ποιος περνάει μια κοινωνία ολόκληρη από τη μηχανή του εξωγήινου για να της φυτέψει στο κεφάλι ένα και μόνο τσιπάκι; Ό,τι θετικό έχετε, είναι επειδή έχετε Εμένα. Ό,τι αρνητικό -εκατό νεκροί τη μέρα, για παράδειγμα-, επειδή δεν ακούτε Εμένα.

Ανατριχιαστικά γελοίο, αποκρουστικά γκροτέσκο, Μητσοτάκ μπερντές, αυτό το θέαμα συνοδεύει και ρυπαίνει την καθημερινότητά μας. Νυν Υπέρ Πάντων Εγώ – ο Μητσοτάκης. Και θα το ζούμε, δυστυχώς, μέχρι το τεράστιο Εγώ αυτού του τύπου να τον κάνει μια χαψιά. Με την ανάλογη δική μας βοήθεια…

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας