Μίτσελ: Nα υπερασπιζόμαστε τη φανέλα του Ολυμπιακού

«Δεν σκεφτόμαστε ότι η Γιουβέντους είναι τόσο καιρό αήττητη, δεν χρειάζεται να δούμε τα νούμερα. Ξέρουμε τι αντίπαλος είναι» δήλωσε…

mitsel 9

«Δεν σκεφτόμαστε ότι η Γιουβέντους είναι τόσο καιρό αήττητη, δεν χρειάζεται να δούμε τα νούμερα. Ξέρουμε τι αντίπαλος είναι» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μια μέρα πριν το μεγάλο ματς με τη Γιουβέντους.

«Δεν ταιριάζει σε κανέναν να πηγαίνουμε στο γήπεδο για να μην κερδίσουμε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Αν σκεφτούμε ότι είναι μια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Διαφορετικά τις χάνεις τις ευκαιρίες».

Ο Μίτσελ είχε δίπλα του τον Νταβίντ Φουστέρ, αρνήθηκε όμως να αποκαλύψει την εντεκάδα των ερυθρολεύκων, αλλά και τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι. «Ποτέ δεν μπορείτε να με κάνετε να σας πω την εντεκάδα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Μια από τις υποχρεώσεις ενός προπονητή είναι να ψάχνει να βρίσκει λύσεις. Σίγουρα θα ψάξω και θα βρω. Όπως και να έχει, δεν μπορείτε να μου αποσπάσετε τίποτα».

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο ΣΕΦ και τον Ρομπέρτο, ο Μίτσελ σημείωσε: «Είναι αλήθεια πως αν κάποιος δει τα 20-25 τελευταία λεπτά, θα δει έναν ήρωα τον Ρομπέρτο. Στα πρώτα 70 λεπτά, όμως, ανταποκρίθηκε καλά όλη η ομάδα και δεν επέτρεψε στην Γιουβέντους να ασκήσει πίεση. Αυτός είναι ο δρόμος που θέλουμε να ακολουθήσουμε αύριο. Αν γυρίσουμε να θυμηθούμε το ματς του Πειραιά, πιστεύαμε ότι αξίζαμε τη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Το γεγονός ότι κερδίσαμε, μας δίνει θάρρος να το παλέψουμε και να το ξανακερδίσουμε. Δεν θα τολμούσα πάντως ποτέ να παίξουμε χωρίς τερματοφύλακα. Να δούμε αν θα το επαναλάβει».

Ο Μίτσελ απάντησε ακόμη για την παρουσία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και παραδέχτηκε ότι ενώ η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στο Champions League, δεν είναι εκεί που θέλουν στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο Champions League. Αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολλές φορές και ο ίδιος λέω στους παίκτες μου πως σημασία έχει να υπερασπιζόμαστε τη φανέλα του Ολυμπιακού».

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η αλήθεια είναι πως είμαστε πιο αξιόπιστοι στο Champions League. Αυτή δεν είναι κακή κριτική. Είναι η πραγματικότητα. Αυτό που λέω πάντα και κατ’ ιδίαν και δημόσια, δεν ζητάω κάτι παραπάνω από αυτό που δεν μπορούν να κάνουν» σημείωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε: «Όταν τα κάνουν καλά, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και δείχνουν πως έχουν τις ικανότητες να τα καταφέρουν. Μόνο οι ιδέες του προπονητή δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Είναι τόσο απλό. Όταν αρχίζει το παιχνίδι εγώ δεν μπορώ να γίνω ούτε ο Ρομπέρτο ούτε ο Μήτρογλου. Θα μου άρεσε, αλλά έχει περάσει η ηλικία μου».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…