Μισαλλόδοξο παραλήρημα από τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης για γκέι: «Είναι άνθρωποι με κουσούρι» (video)

Με αφορμή το Gay Pride στη Θεσσαλονίκη, ο νέος αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, είχε χαρακτηρίσει τους γκέι ως «ανθρώπους με κουσούρι και πάθος»

Στιγμιότυπο 2022 01 10 10.40.12 μμ

Ως «ανθρώπους με κουσούρι» χαρακτήριζε τους γκέι ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το περιοδικό Parallaxi, ανάμεσα στα πρόσωπα που αξιοποιήθηκαν κατά το χθεσινό ανασχηματισμό από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης είναι και ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, Πρόεδρος Δ.Σ. στην εταιρεία Κεντρικός Σύλλογος Πολυτέκνων «Οι Άγιοι Πάντες» .

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας τοποθέτησε χθες τον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, αρμόδιο και για θέματα διαχείρισης των κοιμητηρίων.

Ο κ. Θεοτοκάτος ωστόσο, είναι γνωστός για μια σειρά ακραίες απόψεις του που πολλές φορές αποδεικνύονται βαθιά ρατσιστικές. Σε μια από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου το 2013, ο κ. Θεοτοκάτος, είχε καταφερθεί με απίστευτους προσβλητικούς προσδιορισμούς κατά των ομοφυλόφιλων χαρακτηρίζοντάς τους ως «ανθρώπους με κουσούρι και πάθος» με αφορμή το Gay Pride στην πόλη.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε πως σχολιάζει ο σημερινός δήμαρχος τις δηλώσεις του κ. Θεοτοκάτου τις οποίες μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο. 

Ποιος είναι ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος 

Ο Ε. Θεοτοκάτος διορίστηκε το 1977 στη Θαλάσσια Οικονομική Αστυνομία (Θ.Ο.Α) του Υπουργείου Οικονομικών ως τμηματάρχης (Κυβερνήτης ). Τέλη εκείνης της χρονιάς τοποθετείται ως προϊστάμενος αυτής της Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη που μετονομάζεται σε Δίωξη Λαθρεμπορίου και στη συνέχεια μετασχηματίζεται σε Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Παράλληλα με τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις ασχολείται ενεργά και μετέχει σε διοικητικά συμβούλια των Συνεργαζομένων και των Φιλανθρωπικών σωματείων της Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα.

Έχει πρωτοστατήσει σε εκδηλώσεις για το Μακεδονικό ενώ αποκαλεί συχνά σε άρθρα ή λόγους του τους πρόσφυγες ως λαθρομετανάστες ισχυριζόμενος ότι «Η χώρα μας εποικίζεται και αλλοιώνεται ο πληθυσμός της».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…