Μήνυση στον πρόσφυγα που κλώτσησε και στο Facebook σχεδιάζει η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία (βίντεο)

Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά στον πρόσφυγα που κρατούσε στην αγκαλιά του το παιδάκι του στην Ουγγαρία σχεδιάζει να μηνήσει τόσο τον ίδιο όσο και το

hungarian camerawoman2a

Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά στον πρόσφυγα που κρατούσε στην αγκαλιά του το παιδάκι του στην Ουγγαρία σχεδιάζει να μηνήσει τόσο τον ίδιο όσο και το facebook.

Το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η Petra Laszlo να κλωτσάει τον πρόσφυγα, έκανε το γύρο του διαδικτύου και έφερε τελικά την απόλυσή της από τη δουλειά της.

Η γυναίκα, μέσω επιστολής της σε εφημερίδα, είχε υποστηρίξει υπερασπιζόμενη εαυτόν, πως δεν είναι “άκαρδη και ρατσίστρια”, παρά μία “άνεργη μητέρα δύο παιδιών, που έκανε λάθος επιλογές”.

Όπως δημοσιεύει σήμερα ο ξένος τύπος, η Laszlo σχεδιάζει να κινηθεί νομικά τόσο κατά του Facebook, όσο και κατά του ίδιου του πρόσφυγα, στον οποίο έβαλε τρικλοποδιά.

Όπως υποστηρίζει η εικονολήπτρια, το Facebook διέγραψε σελίδες με ομάδες υπέρ της, ενώ διατήρησε άλλες, που εκφράζουν απειλές σε βάρος της. Μάλιστα, όπως λέει, έχει διαμαρτυρηθεί προς το Facebook, χωρίς αποτέλεσμα.

Μία από αυτές τις σελίδες ονομάζεται “Ο τοίχος της Ντροπής της Petra Laszlo” κι έχει περισσότερα από 10.000 likes.

Ωστόσο, θέλει να κάνει μήνυση και στον Σύρο πρόσφυγα Osama Abdul Mohsen, κατηγορώντας τον ότι άλλαξε την κατάθεσή του στη δίκη.

“Ο άντρας μου θέλει, να αποδειχθεί η αθωότητά μου. Για εκείνον είναι ζήτημα τιμής”, λέει.

Μετά τη δίκη, σχεδιάζει να μεταναστεύσει στη Ρωσία, καθώς όπως υποστηρίζει, η ζωή της μετά τη δημοσίευση του βίντεο έχει καταστραφεί.

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…