Newsroom

Newsroom

Μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Παπαδήμου

Ολοκληρώθηκε ο μικρός ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το κυβερνητικό έργο στα υπουργεία…

Ολοκληρώθηκε ο μικρός ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το κυβερνητικό έργο στα υπουργεία μέχρι τις εκλογές. Μετά την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή, οι ανακατατάξεις έχουν ως εξής: Στη θέση του κ. Παπουτσή θα βρεθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , ο οποίος επέστρεψε για τρίτη φορά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Στην θέση του ως υπουργός Ανάπτυξης μετακινήθηκε η πρώην πλέον υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τη θέση της οποίας κατέλαβε ένα νέο πρόσωπο ως εξωκοινοβουλευτικός, ο ακαδημαϊκός καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης.
Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ορίζεται ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Λευτέρης Οικονόμου, ενώ παραμένει στη θέση του ο νυν υφυπουργός Μανώλης Όθωνας.
Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοινώθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή. Η ορκομωσία των νέων υπουργών και υφυπουργών θα λάβει χώρα στις 15.30 στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.