Μικρούτσικος κατά Μπέου: «Είναι ο βόθρος ο ίδιος» (video)

«Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτός είναι δημόσιος λόγος», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

ΜΠΕΟΣ 1

O δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε άσκησε χυδαία επίθεση σε δημοσιογράφους, με τον Ανδρέα Μικρούτσικου να σχολιάζει τα λεγόμενα του και να βγαίνει στην «αντεπίθεση» με σκληρά λόγια εναντίον του.

«Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτός είναι δημόσιος λόγος. Λέει στον κόσμο, βρείτε τους, φτύστε τους και όλα τα υπόλοιπα. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας γιατί λέει για μια κυρία ότι έκανε εξέταση και βρέθηκαν νερά βόθρου στο νερό», ανέφερε αρχικά.

«Στον λόγο του Μπέου πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις εξέταση για να δεις ότι είναι βόθρος ο ίδιος. Ο βόθρος δεν μπορεί να κρίνει», συνέχισε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πιο συγκεκριμένα ο Αχ. Μπέος κατά τη συνέντευξή του τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την καταστροφή που έχει υποστεί η πόλη μετά την κακοκαιρία Daniel.

«Άπλυτους και βρωμιάρηδες που κάνουν μπάνιο μια φορά τον μήνα, αλλά νοιάζονται για το εάν η πόλη δεν έχει νερό το βράδυ», χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Βόλου, ενώ άσκησε και προσωπική επίθεση στην Κατερίνα Τασσοπούλου λέγοντας:

«Τι σε νοιάζει εσένα μωρή Τασσοπούλου αν δεν έχεις νερό το βράδυ; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Σε μένα κάνετε κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι; Φτάνει πια, φτάνει. Όταν τους βλέπετε στον δρόμο να τους φτύνετε είπε και πρόσθεσε πως είναι περήφανος για το νερό που εξασφαλίζει στους δημότες».

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…