Mία υπέροχη εικονογράφηση για τα 150 χρόνια του βιβλίου "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"

Ένα απόγευμα του Ιουλίου του 1862, ο Lewis Carroll ονειρεύτηκε έναν κόσμο γεμάτο... θαύματα και μαγικά πλάσματα, με αφορμή μία διασκεδαστική βόλτα με βάρκα με ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Αλίκη. Τρία χρόνια αργότερα, δημοσίευσε την ιστορία του η οποία έγινε ένα από τα πιο διάσημα παιδικά βιβλία όλων των εποχών. 

alice

Ένα απόγευμα του Ιουλίου του 1862, ο Lewis Carroll ονειρεύτηκε έναν κόσμο γεμάτο… θαύματα και μαγικά πλάσματα, με αφορμή μία διασκεδαστική βόλτα με βάρκα με ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Αλίκη. Τρία χρόνια αργότερα, δημοσίευσε την ιστορία του η οποία έγινε ένα από τα πιο διάσημα παιδικά βιβλία όλων των εποχών. 

Περισότερο από έναν αιώνα αργότερα από τότε που ο Sir John Tenniel έκανε την αυθεντική εικονογράφηση, πολλές γενιές διάσημων καλλιτεχνών δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων. Ένας από αυτούς, ο Andrea D’Aquino έφτιαξε μία δική του υπέροχη συλλογή φωτογραφιών, γιορτάζοντας τα 150 χρόνια από την κυκλοφορία του διάσημου βιβλίου που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους. 

 

rockportalice6

Πηγή: Classics Reimagined, Alice’s Adventures in Wonderland 

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς