Newsroom

Newsroom

Μία ημέρα πριν τις ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι

Tη συμμετοχή των δημοσιογράφων όλης της χώρας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, απεργώντας όμως μία μέρα πριν, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), αντιδρώντας «στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, κατ' επιταγή των δανειστών».

mme apergia 2

Tη συμμετοχή των δημοσιογράφων όλης της χώρας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, απεργώντας όμως μία μέρα πριν, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), αντιδρώντας «στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, κατ’ επιταγή των δανειστών».

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι θα απεργήσουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν την 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει για τις 3 του μήνα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, από τις 6.00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6.00 της επομένης, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζομένους να δώσουν αγωνιστικό “παρών” στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ – Ακαδημίας 20  και στην πορεία που θα ακολουθήσει.

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, eurokinissi

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…