Newsroom

Newsroom

Μια αποψη ή …"Η ΑΠΟΨΗ";

Νοιωθω οτι μεχρι πριν απο 2 -3 χρονια επειδη δεν ηξερα οσα ξερω (και που αναγκαστηκαν να μου πουν) ειχα…

Νοιωθω οτι μεχρι πριν απο 2 -3 χρονια επειδη δεν ηξερα οσα ξερω (και που αναγκαστηκαν να μου πουν) ειχα και εγω ενα μικρο μεριδιο ευθυνης που ανεχομουνα καποια πραγματα. Τωρα που ξερω ομως, δεν εχω δικαιολογια που τα/τους ανεχομαι. Θεωρω οτι οσοι ασχολουνται αυτη τη στιγμη με την πολιτικη (ΟΛΟΙ) ειναι ενοχοι εσχατης προδοσιας. Στο δικαστηριο (που ελπιζω να γινει) απλα μπορει να διαφοροποιηθουν οι ποινες τους αναλογα με το βαθμο ενοχης> Αυτη μονο ειναι η διαφορα.

Δεν εμπιστευομαι κανενα και δεν ξερω τι να κανω. Εχουν φροντισει να με κανουν ετσι ολα αυτα τα χρονια. Εσβησαν την αναγκη για ηγετες αλλα να που αυτη υπαρχει τωρα. Και γι αυτο ακριβως φροντισαν να την σβησουν απο πριν… Κανεις δεν μπορει να εμπνευσει. Κανεις δεν μπορει να βγει δυναμικα μπροστα…Δικαιοσυνη δεν υπαρχει γιατι αν υπηρχε θα ειχε κανει πολλα και διαφορετικα …Εχουν φροντισει οι πολιτικοι και γι αυτο! Μαζι με τους διαπλεκομενους δημοσιογραφους και επιχειρηματιες! Νοιωθω αδυναμος. Ετσι με εκαναν να νοιωθω. Και τρομαγμενος. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!! ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ! ΤΟ ΞΕΡΩ! Φοβαμαι ομως. Γιατι αραγε? Γιατι δεν αντιδρω? Αν δεν αντιδρασω ΤΩΡΑ , παει τελειωσε…GAME OVER!!!

Ο,τι και αν γινεται κακο, το συζηταμε, το αναλυουμε , το καταδικαζουμε και εκει ξεθυμαινουμε. Γιατι δεν παμε παρακατω? Γιατι δεν το αλλαζουμε/διορθωνουμε/τιμωρουμε? Νομιζω γιατι κανεις δεν το παει παρακατω απο αυτους που θα μπορουσαν κατι να κανουν. Γιατι και ο κοσμος δεν κανει τιποτα αλλο απο το να το συζητα! Γιατι ειμαστε φοβισμενοι. Γιατι ο φοβος ακομα ειναι μεγαλυτερος απο το θυμο! Θα αντιστραφουν οι αναλογιες? Μακαρι.

Εγω τα εχω με τους πολιτικους και μαλιστα με τους 300.

Δεν θελω να ειναι 300. Θελω πολυ λιγοτερους. Εναν σε καθε Νομο.

Θελω να μου πει καποιος τι ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ απολαβες (μισθο, επιδοματα, ταξιδια, επιτροπες, ατελειες, αυτοκινητα κλπ) ειχαν οι βουλευτες (ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ Υπαλληλοι της Βουλης οι οποιοι πεταχτηκαν στο στομα των διαπλεκομενων δημοσιογραφων!!! για να μη κοιταμε τους βουλευτες…) στο συνολο τους το 2008, το 2009, το 2010 και το 2011.

Κε. Βαξεβανη, (ΠΡΟΤΑΣΗ) μια απλη αλλα επισημη ερευνα στο Λογιστηριο της Βουλης θα προτεινα να γινει και να την γνωρισετε στον κοσμο! Και μετα να συγκρινετε με το τι εχουν παθει οι πολιτες…Ειμαι βεβαιος οτι θα μαθουμε τρομερα πραγματα και θα δουμε ποσο ψευτες και απατεωνες ειναι ΟΛΟΙ τους.

Και δεν ¨φασιζω» με το ΟΛΟΙ τους. Αυτοι φασιζουν με τα οριζοντια μετρα τους.

Το κακο ηταν συνεχες μετα την μεταπολιτευση και το εβλεπαν ΟΛΟΙ. Κανεις δεν μιλαγε με τροπο που να μας ξυπνησει. Οσοι αποφασισαν να μιλησουν το εκαναν οταν πια ηταν αργα. Οσοι μιλουν τωρα το κανουν μονο για να σωθουν. Και το κανουν και λαθος γιατι ειναι και χαζοι (Χρυσοχοιδης=πολιτικη αυτοκτονια)!!

Ξερω οτι μπερδευω πολλα εδω αλλα ειναι μπερδεμενα και στο μυαλο μου αλλα και στην ψυχη μου και το τελευταιο ειναι πολυ κακο!!!

Παρακαλω εστιαστε στους βουλευτες για να μαθει ο κοσμος τι αλητες ειναι!!!

Επικαλουμαι το δημοσιογραφικο απορρητο για το ονομα μου τωρα, αλλα και για αυτα που θα ακολουθησουν…

Τα λεμε!

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά