Newsroom

Newsroom

Μητέρα δάγκωσε τον γιο της επειδή "βιάστηκε" ν’ ανοίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Χριστούγεννα στη φυλακή θα κάνει μια 36χρονη η οποία επιτέθηκε στα ίδια τα παιδιά διότι «τόλμησαν» να ανοίξουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.

585d4c731dc524bb088b48f4

Η 36χρονη Σάσα Κόλινς συνελήφθη στο Γκρήνφιλντ της Ιντιάνα των ΗΠΑ, συγκεκριμένα επειδή δάγκωσε τον έναν από τους δύο γιου της.

Τα παιδιά της, επτά και εννέα ετών αντίστοιχα, είπαν στην Αστυνομία ότι άνοιξαν τα δώρα που βρήκαν κρυμμένα στη ντουλάπα της μητέρας τους.

Τότε εκείνη, πάντοτε σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, τα πέταξε στον τοίχο και τα έδειρε με μια ζώνη. Η έφηβη αδερφή τους ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία όταν βρήκε τα παιδιά τραυματισμένα κι αναστατωμένα.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο WISH-TV η κοπέλα αποκάλυψε ακόμη ότι όποτε νευρίαζε η μητέρα τους αποκαλούσε «καθυστερημένο» τον ένα απ’ τους δύο αδελφούς της, που λέγεται ότι πάσχει από νοητική υστέρηση.

Ευτυχώς τα τραύματα των παιδιών αποδείχθηκαν επιπόλαια. Όσο για τη μητέρα τους, σε περίπτωση καταδίκης της αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει τα επόμενα 12 χρόνια της ζωής της πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…