Μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή της μικρής Μαρίας κατέθεσαν οι γονείς της

Μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή της μικρής Μαρίας κατέθεσαν οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Σχιστού – Σκαραμαγκά την Κυριακή του Πάσχα.

572b01c11dc5243e068b4862

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ANT1 ο δικηγόρος των γονιών της μικρής Μαρίας, η οικογένεια του μικρού κοριτσιού που εξαφανίστηκε ανήμερα το Πάσχα και βρέθηκε περίπου 24 ώρες μετά, κατέθεσε την Τετάρτη μήνυση κατά αγνώστων για την αρπαγή του κοριτσιού.

Εντωμεταξύ, τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα της 4χρονης αφέθηκαν την Τετάρτη ελεύθεροι. Πρόκειται να δικαστούν με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελέας Ανηλίκων με εντολή της οποίας η μικρή Μαρία-Ειρήνη παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, απαγορεύει να παραδοθεί στους γονείς το παιδί, μέχρι νεωτέρας.

Η δικαστική λειτουργός αναμένει τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων και των παιδιάτρων, που εξετάζουν το κοριτσάκι.

Μόνο εφόσον οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου αποφανθούν ότι το παιδί μπορεί να επιστρέψει στο οικογενειακό του περιβάλλον κι ενώ θα έχει παράλληλα ολοκληρωθεί η έρευνα των κοινωνικών λειτουργών, θα ανάψει “πράσινο φως”, ώστε η μικρή να επιστρέψει στους γονείς της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Μαρία -Ειρήνη Πρίντεζη, βρισκόταν με την οικογένεια της και φίλους σε μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά για να περάσουν την Κυριακή του Πάσχα.

Επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο και για να την ευχαριστήσουν καθώς στη μάντρα υπάρχουν σκυλιά καθώς και ένα πόνι.

Η μικρή Μαρία έπαιζε με τον αδερφό της, όταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να καταλάβει που πήγε.

Τι είπε ο πατέρας της τετράχρονης Μαρίας για το αν συμμετείχαν σε αποκρυφιστικές τελετές

Εντωμεταξύ, απάντηση στις φήμες που θέλουν εκείνον και τη σύζυγό του συμμετείχε σε αποκρυφιστικές τελετές, έδωσε ο πατέρας της τετράχρονης Μαρίας.

Ο πατέρας –όπως άλλωστε και η μητέρα- της Μαρίας αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι συμμετείχαν σε τέτοιου είδους τελετές με τον πατέρα να λέει «δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ μου και για τίποτα. Θα κάνω μηνύσεις όπου πρέπει».

Ο συνήγορος του ζευγαριού από την πλευρά του σημείωσε: «αυτό που συνέβη σ’ αυτούς τους γονείς θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας. Για ένα λεπτό έχασαν τη Μαρία. Κινητοποιήθηκαν αμέσως πήγαν στην αστυνομία. Μαζεύτηκαν 200 άτομα και όργωσαν την περιοχή. Αποκλείεται να έφυγε μόνη της και να έκανε 4 χλμ., κάποιος την πήρε και την πήγε στο σημείο εκείνο. Οι γονείς είναι Χριστιανοί, ακολούθησαν και τον επιτάφιο».

Ο πατέρας πάντως υποστηρίζει τη γραμμή του παππού της οικογένειας ότι κάποιος άρπαξε το παιδί αφού όπως είπε δεν μπορεί να περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα μόνο του. Όπως είπε ο ίδιος «χάσαμε το παιδί μέσα σε δυο λεπτά μέσα στα μάτια μας και αμέσως σηκώσαμε όλο τον κόσμο για έρευνες. 200 άνθρωποι συμμετείχαμε στις έρευνες, τέσσερα σκυλιά, ενώ εγώ ο ίδιος πήγα αμέσως στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση».

Τι είπε το παιδί όταν βρέθηκε

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της μικρής και τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να ακολούθησε ο εξής διάλογος με τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.:

– Πού ήσουν; – Στο δάσος. – Τι ήθελες εκεί; – Με άφησε η μαμά μου. – Πώς βρέθηκες στο δάσος; – Με άφησε η μαμά μου.

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

fotovolida

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

Ο άνδρας εκτόξευσε χθες το απόγευμα μία ναυτική φωτοβολίδα που κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με…

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας