Newsroom

Newsroom

Μετανιωμένος ο δράστης που σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του

«Ο άνθρωπος αυτός βίωνε έναν οικογενειακό Γολγοθά...»... Αυτό τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου πυροσβέστη, Δημήτρης Δήμου, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

58e222021dc524a24b8b46f3

Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο  59χρονος, ο οποίος μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα πυροβόλησε και σκότωσε έναν 48χρονο άνδρα και τραυμάτισε την 47χρονη σύζυγό του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Την Παρασκευή ο πυροσβέστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή οπότε αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο συνήγορός του, δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, ωστόσο τόνισε πως πρόκειται «για την τραγική κατάληξη ενός οικογενειακού δράματος».

Ο δράστης, σύμφωνα με τον κ. Δήμου, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και εμφανίζεται μετανοιωμένος από την πρώτη στιγμή.

«Είναι μετανιωμένος, ήταν η κακιά στιγμή, δεν είχε βούληση να σκοτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμου και συμπλήρωσε ότι είχε μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα προκειμένου να προφυλάξει τον εαυτό του καθώς δεν ήξερε τι θα συναντούσε.

Δράστης και θύμα, δεν είχαν δώσει ραντεβού. Ο πρώτος όμως φαίνεται ότι ακολούθησε την σύζυγό του και όταν εκείνη συναντήθηκε με τον 48χρονο, λογομάχησε μαζί τους και στην συνέχεια πυροβόλησε δύο φορές τον άνδρα και μία την γυναίκα του.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τα γεγονότα και κυρίως από το μέγεθος της τραγωδίας το οποίο βαραίνει δύο οικογένειες, μαζί και τέσσερα παιδιά εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας

πηγή:epiruspost.gr 

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο