Newsroom

Newsroom

Μεταγραφικός "καύσωνας" στον Ολυμπιακό: Ποιοι ακολουθούν μετά τον Εμενικέ

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Εμενίκε η διοίκηση των ερυθρολεύκων προσανατολίζεται στο άμεσο κλείσιμο δύο τουλάχιστον μεταγραφών .

595e06d01dc524fe268b4701

Ο Νιγηριανός αν και δεν είναι καθαρόαιμο εννιάρι, αναμένεται να είναι η αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού στα ματς που θα δώσει για τα προκριματικά του Champions League. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να ψάχνουν και για άλλο σέντερ φορ έτσι ώστε να κλείσει η τριάδα των επιθετικών μαζί με τον Ανσαριφάρντ. Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο, αν και η πειραϊκή ΠΑΕ είχε διαψεύσει το ενδιαφέρον για τον επιθετικό των Λατσιάλι. 

Κατά τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, αίσιο τέλος θα έχει και το σίριαλ με τον Καρσελά, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες. Ο εξτρέμ της Γρανάδα θα καλύψει το κενό που έχει στις πτέρυγες ο Ολυμπιακός, με τον Μαροκινό να φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση, ξεσηκώνοντας με τα μαγικά του την κερκίδα.  

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από το πέρασμά του από την Μπενφίκα:


Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον αμυντικό χαφ της Ναντ, Ζιλέ, με τον οποίο ο Χάσι γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στο Βέλγιο. Για την άμυνα, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Κοσάνοβιτς της Σταντάρ, με τον Ολυμπιακό να βάζει στο deal και τον δανεικό στη βελγική ομάδα, Λαΐφη.