Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι: Πληροφορίες ότι βρέθηκε και εξετάζεται κηλίδα αίματος σε βάρκα-Εντόπισαν συνομιλίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Μεσολόγγι, καθώς οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση και συνεχίζουν τις έρευνες για τον 31χρονο, φέρεται να έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα.

Μεσολόγγι

Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr οι αρχές έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν τις συνομιλίες που είχε ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, πριν την εξαφάνισή του.

Άλλωστε, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο το γεγονός πως το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειoδικών εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός Μπάμπης δολοφονήθηκε και ζητά άρση των τραπεζικών απορρήτων. Ειδικότερα, ο 50χρονος επιχειρούσε να επικοινωνήσει με δύο άτομα, φίλους του, μια γυναίκα κι έναν άνδρα. Με τη γυναίκα δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, ωστόσο βρήκε τον άνδρα και συνομίλησαν με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία έσβησαν και οι δύο.

Ο άνδρας είχε δώσει μια αρχική κατάθεση, ωστόσο το πρωί της Τρίτης (16/1) οι αστυνομικοί του πήραν το κινητό τηλέφωνο και έκαναν ανάκτηση των μηνυμάτων αυτών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε κλήθηκε ξανά για κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά, στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενους, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, εκτός από την 6η ΕΜΑΚ, η οποία συνεχίζει την αναζήτηση, στις έρευνες χρησιμοποιείται drone της Πυροσβεστικής αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΟΔΕ Πάτρας. Μάλιστα, οι έρευνες εκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου στην κοίτη του χειμάρρου.

Ιδιαίτερα δύσκολη κάνουν την κατάσταση τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης περιοχής καθώς εκτός από τη μεγάλη ποσότητα λάσπης, υπάρχουν πολλές καλαμιές με αποτέλεσμα να αποτελούν εμπόδια στις αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίεςη Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τους ντόπιους οδηγούς οι οποίοι είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο και παρά τις παραινέσεις τους στον 50χρονο να μην προσπαθήσει να περάσει την γέφυρα καθώς ο χείμαρρος είχε “φουσκώσει”, εκείνος επιχείρησε να διέλθει. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να εγκλωβιστεί στο σημείο και στη συνέχεια να παρασυρθεί.

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

satti marina

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

Έχει συγκεντρώσει ήδη μέχρι στιγμής 1,7 εκατομμύρια προβολές καθιστώντας το βίντεο το πρώτο trend στην…

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

AP22242277968711

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

«Αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα βροχοπτώσεων είναι άμεση επίπτωση της κλιματικής αλλαγής».