Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 30χρονο αγνοούμενο- Ελεύθερος ξανά ο 51χρονος κρεοπώλης

Ελεύθερος ξανά ο κρεοπώλης, καθώς το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε νέος κύκλος κατάθεσης στην Ασφάλεια του 51χρονου που φέρεται να είναι ο τελευταίος που συναντήθηκε με τον 30 αγνοούμενο

μεσολογγ

Νέα εξέλιξη με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι. Ελεύθερος αφέθηκε ξανά ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κρατείτο ως ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη. Μετά την κατάθεση ο 51χρονος αφέθηκε ελεύθερος, όπως μεταδίδει το   messolonghinews.gr.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή του και συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης. Το στίγμα του κινητού του αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη των ερευνών της ΕΛΑΣ.

Ο 50χρονος κρεοπώλης είχε προσαχθεί για την υπόθεση. Επάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Σημειώνεται ότι καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ό ίδιος πάντως, επαναλαμβάνει πως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή -όπως λέει- δεν τον είδε ξανά, με τις Αρχές να βάζουν σε αντιδιαστολή τα λόγια του, με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο και όπως μεταδίδει το Mega, ο κρεοπώλης άφησε τον νεαρό στην διασταύρωση, στην συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο της πόλης και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μια απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής