Μεσολόγγι: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη-Τραγική φιγούρα η μητέρα του σπάραζε, φωνάζοντας «καρδιά μου, πού είσαι;»

Στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, με την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου.

μπαμπης

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα (27.01) το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι, την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του συνεχίζονται.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία μόλις είδε το φέρετρο του γιου της, σπάραζε, φωνάζοντας «καρδιά μου, πού είσαι;».

ραγική φιγούρα είναι η μητέρα του 31χρονου η οποία σπάραξε.

babis2 1 babis3 2

Η γυναίκα έφτασε στο Ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου μέσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της.

Μόλις το λευκό φέρετρο βγήκε από το όχημα του γραφείου κηδειών ο κόσμος που βρισκόταν έξω από την εκκλησία ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

babis4 1 babis5

Νέες αποκαλύψεις για το όπλο, τα φυσίγγια και το τετράδιο του Μπάμπη

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία από την απολογία του 50χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού και της κυνηγετικής καραμπίνας του 31χρονου, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι το κινητό αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τους δράστες και τον τρόπο που σκότωσαν τον 31χρονο. Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ανάμεσα στα ονόματα που περιέχει το τετράδιο του Μπάμπη με τις σημειώσεις, υπάρχει και το όνομα του κρεοπώλη, υποστήριξε η μητέρα του 31χρονου, αναφέροντας ότι συνολικά μέσα στα χρόνια είχε δώσει στον κρεοπώλη 17.000 ευρώ. Τα 6.000 ευρώ μέσω τράπεζας, τα υπόλοιπα σταδιακά στο χέρι. Όπως είπε η μητέρα του Μπάμπη, ο γιος της ήθελε τα χρήματά του πίσω για να μπορέσει να επιστρέψει στην Ιταλία όπου εργάζεται, να έχει κάποια λεφτά και να αφήσει και κάποια πίσω.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έρευνα στο σπίτι του κρεοπώλη διαπίστωσε ότι υπάρχει και δεύτερο κινητό, ενώ ο ίδιος είχε καταθέσει ότι έχει στην κατοχή του ένα τηλέφωνο. Το δεύτερο κινητό, το οποίο ήταν στο όνομα ενός φιλικού του προσώπου, φέρεται μάλιστα ο 50χρονος να το είχε πάνω του τη μοιραία νύχτα.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…