Συνάντηση και με τον Λαφαζάνη θα έχει στις 18:00 ο Μεϊμαράκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα έχει συνάντηση και με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας στις 18:00, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου συνομίλησε

2339734

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα έχει συνάντηση και με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας στις 18:00, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου συνομίλησε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Η κ. Γεννηματά, όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης, θεωρεί πως δεν μπορεί να προκύψει κυβερνητικός σχηματισμός από την παρούσα κυβέρνηση, τονίζοντας μετυαξύ άλλων πως «δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο της αβεβαιότητας, αφού το Grexit είναι στην αυλή μας».

Ο κ. Μεϊμαράκης σκοπεύει, όπως ο ίδιος δήλωσε, να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό ΑλέξηΤσίπρα και να του ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση.

«Είναι ανοιχτό. Πιθανότατα να υπάρξει μια επικοινωνία» δήλωσε το Σάββατο στο Mega ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει τονίσει από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα πως στόχος του είναι να βρεθεί λύση από τη παρούσα Βουλή, εξαντλώντας το χρονικό περιθώριο που έχει στα χέρια του -βάσει Συντάγματαος- ηια το σχηματισμό κυβέρνησης.

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας